Музикантът е първият рапър-кандидат за общински съветник в листата на

...
Музикантът е първият рапър-кандидат за общински съветник в листата на
Коментари Харесай

Румънецът без Енчев влиза в политиката с номер 11

Музикантът е първият рапър-кандидат за общински консултант в листата на лидера доктор Асен Ангелов

Адриан Михай Рачев – РУМЪНЕЦА е роден на 09 Февруари 1979 година в град Букурещ. Първите 11 години от живота си прекарва в Румъния, след което се открива в България. Той приключва междинното си обучение с профил " биология " в Природо-математическата гимназия „ Иван Вазов “ в Добрич, а висшето - със компетентност " Право ". През 1996 година добива известност, като част от известния хип-хоп дует „ Румънеца и Енчев “. 

Днес продуцира и основава личната си музика едновремнно, като подкрепя и развиването на млади гении.  От повече от 20 години живее в столичния квартал „ Овча купел “. Обича да пътува, да учи нови неща, само че приоритет в живота му е фамилията – той е женен, горделив татко на две дребни момчета. Сред проблемите на столицата, които го провокират да се включи в листата за общински съветници на претендента за кмет на София и лидер на листата доктор Асен Ангелов са неналичието на детски градини, неналичието на сигурност, надзор и грижа за хората в столицата. Адриан е човек, за който провокациите  са опция. 

Асен Ангелов е претендент за кмет на София и водачна листата с № 11, а Адриан Рачев – с № 103 в листата за общински съветници.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР