Музикалният юбилей се осъществява с подкрепата на Fibank! Легендарната рок

...
Музикалният юбилей се осъществява с подкрепата на Fibank! Легендарната рок
Коментари Харесай

„Сигнал“ с безплатен мегаконцерт за 40 години на сцена

Музикалният празник се реализира с поддръжката на Fibank!

Легендарната рок тайфа „ Сигнал ” отбелязва 40 години на сцена с безвъзмезден мегаконцерт в София. Музикалният празник ще се организира на 29-и септември (събота) 2018 година на Голямата поляна в Южния парк от 18 часа. Събитието се реализира с поддръжката на Fibank (Първа капиталова банка), които са общоприет спонсор и обезпечават свободен вход за всички искащи да се насладят на безконечните шлагери на Йордан Караджов, Владимир Захариев, Александър Мариновски и Георги Янакиев.

В 40-годишната си история бандата има записани над 200 песни, 25 албума и хиляди изнесени концерти. Сред най-известните им песни са „ Да те копнея ”, „ Липсваш ми ”, „ Мина и Лора ”, „ Сляп ден ”, „ Спри се ”, както и безспорните шлагери „ Сбогом ” и „ Може би ”.  През 2011 година група „ Сигнал ” се снабдява със своя звезда на Алеята на славата.

„ 40 години сме интензивно на сцена и въобще не мислим да стопираме. Любовта към публиката построява музикалната химия посред ни. Имаме потребност да сме на сцена и да даваме, и да получаваме тази сила, която кипи на концертите ни ”, означи вокалистът Йордан Караджов.
„ Сигнал ” дават обещание необикновено шоу, гърмеж от страсти и доста въодушевление на 29-и септември. За това ще се погрижат и трите подгряващи банди „ Хоризонт ”, „ Афект ” и „ Елит ” . Входът е свободен, а качествената музика – обезпечена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР