Музикалните звезди от 90-те години на миналия век – SNAP!,

...
Музикалните звезди от 90-те години на миналия век – SNAP!,
Коментари Харесай

Летните Unlimited партита на Vivacom продължават на SPICE Music Festival

Музикалните звезди от 90-те години на предишния век – SNAP!, C-Block и NANA - се качват за повторно на бургаска сцена този уикенд. Концертите са част от програмата на SPICE Music Festival, който се организира на 4 и 5 август в Бургас. По традиция от началото на юни Vivacom още веднъж е част от лятното празненство.

Множество награди чакат посетителите на фестивала. Желаещите да играят за тях би трябвало да изпълнят няколко лесни задания. Първата е да употребяват новия филтър Unlimited Party на телекома в Instagram. След това би трябвало да споделят фотография или рийл с филтъра в профила си в обществената мрежа с хаштаг #unlimitedbyvivacom. И трето - да последват и да се уверят, че обявата им е обществена.

След края на всеки от концертите ще бъдат раздадени и част от премиите – тениски Unlimited Party и слушалки Huawei Freebuds 3.

В края на лятото ще бъде изтеглена и огромната премия – празненство уикенд за двама в Ибиса.



Всички посетители на фестивала са добре пристигнали на трите неповторими празненство кули, оборудвани с безвъзмезден достъп до Wi-Fi. Предвидени са и места за кабелно и безжично зареждане на смарт устройства.

По време на концертите в Бургас Vivacom ще провежда и спомагателна лотария на формалния уебсайт на телекома. Промоутъри на място ще раздават картончета с QR код, водещ до лендинг страница, където всеки клиент ще може да се записва за присъединяване. След всеки концерт ще бъде теглен по един победител, който ще се снабди с колонка Marshall Action III.

Съдържанието е предоставено от Vivacom.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР