Музикалната магия, с виртуозни изпълнения на гостуващите световни солисти –

...
Музикалната магия, с виртуозни изпълнения на гостуващите световни солисти –
Коментари Харесай

Триумф на премиерната Фантазия „Властелинът на пръстените“ в България

Музикалната магия, с виртуозни осъществявания на гостуващите международни солисти – Роман Ким, Деница Лафчиева, Александър Гордън, луксозната музика на Хауърд Шор, аранжирана от Роман Ким особено за плана с разрешението на създателя и приказната атмосфера, превзеха сърцата на хиляди фенове във Велико Търново, София, Стара Загора!



Вчера, и Бургас изпрати на крайници, с нестихващи овации и цветя, изключителните международни музиканти Роман Ким (цигулка), Деница Лафчиева (кларинет), Александър Гордън Земцов (виола, диригент), звездния водещ Марио Николов и прелестния оркестър на Симфониета-Враца.



Днес (26.07), мултимедийната Фантазия „ Властелинът на пръстените “ гостува във Варна, от 19.30ч. в зала 1 на Фестивален и конгресен център. Билетите са в продажба на касите „ Българан “, на място в залата и онлайн в системата на Грабо бг: https://grabo.bg/varna/kontzert-fantaziia-0qkm9

в мрежата на Ивентим: https://www.eventim.bg/bg/bileti/fantaziya-vlastelint-na-prstenite-varna-festivalen-i-kongresen-centr-1359846/performance.html

Епортал бг:

Националното турне с фикция „ Властелинът на пръстените “ завършва в Пловдив, на 27.07 от 19ч. в Дом на културата " Борис Христов ". Билети на каса „ Маскарт “ в дома на културата, тел. 0894611188, и онлайн на Грабо.бг:

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР