Музика и изкуство владее града в продължение на две седмици.

...
Музика и изкуство владее града в продължение на две седмици.
Коментари Харесай

Огънят на Орфей пламти в Разлог

Музика и изкуство владее града в продължение на две седмици. Бинка Добрева - солистката на световноизвестния хор " Мистерията на българските гласове " води майсторски клас по национално пеене в Разлог. Певицата и актриса от Босна и Херцеговина Наташа Миркович, която живее във Виена, също дойде в Разлог за майсторки клас по универсално пеене. Организират се и майсторски класове по литература, оперно пеене, фолклор, изобразително изкуство, спектакъл и танци. Академията за изкуство сплотява надарени деца и младежи, както и преподавали с потвърден опит и самопризнание в своята сфера.

Провелите се концерти минаха с извънреден триумф. Учениците на Бинка Добрева извършиха цели три часа с прелестен български фолклор и кръшни хора. Невероятните гении от класа на Наташа Миркович смаяха всички с вълшебните си гласове, измежду които и Алекс Бучкова от с. Добърско.

 Академията дава опция за подкрепяне на млади гении по пътя на креативното им израстване и доразвиване на способности и обич към изкуството.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР