Мутренските времена не са си тръгнали от България. Просто хватката

...
Мутренските времена не са си тръгнали от България. Просто хватката
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Трябва да си върнем Камчия защото е мека сила за руско влияние

Мутренските времена не са си тръгнали от България. Просто хватката е била друга - мутрите си вадеха някакви приходи и не водеха война. Така разяснява в студиото на Би Ти Ви депутатът Ивайло Мирчев от ПП-ДБ показното ликвидиране на Мартин Божанов.

Тази конституционна промени ние я направихме тъкмо против мутрите.(…) Не връщаме никакъв всевластен основен прокурор. Промените бяха над това, което ние чакахме.(…) Освен това няма по какъв начин със закон да бъде нарушена Конституцията, разяснява депутатът.

Казусът „ Камчия “

Да, страната би трябвало да си върне „ Камчия “, която подарена по един възмутителен метод на съветската страна. По-лошото е, че тази морска база, която е благосъстоятелност на московската община, се употребява като мека сили за пробутване на съветско въздействие и съветски ползи, безапелационен е Мирчев.

Той обаче изясни, че тук става дума за законопроектът, съгласно който всевъзможни активи на глобени лица от трети страни да бъдат глобени. И той не се отнася единствено за „ Камчия “ и не е ориентиран съответно към съветската страна. Това е европейски правилник, който би разрешил замразени съветски активите да бъдат употребява за възобновяване на Украйна. Но тъй като московската община не е глобена страна, по тази причина ще употребява по- еластичен метод, с цел да решим въпроса с „ Камчия “.

България безусловно е подарявала на съветски жители парцели, а те са в пъти повече от парцели на други европейски жители, посочи Мирчев.

Смяна на шефовете на регулаторите

У нас няма работещи регулатори. Само Българска народна банка работи обикновено. Защото до момента имаше политици, които подчиняват другите регуатори на свои ползи. Ние желаеме да влезем в Шенген и еврозоната, само че няма по какъв начин да стане, в случай че нямаме работещи регулатори, в които да няма подозрение от какви хора се ръководят. Затова имаме потребност от явен правилник, съгласно който да бъдат определени шефовете на регулаторите на кардинална основа. Ние няма да влезем в непрогледен механизъм, безапелационен бе Илайло Мирчев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР