Мустафа Емин – ценният съветник на министъра на отбраната Тодор

...
Мустафа Емин – ценният съветник на министъра на отбраната Тодор
Коментари Харесай

МРЕЖАТА ВРИ: Наглецът от ДБ се оказа недосегаем. Децата на едни не са по-важни от децата на други

Мустафа Емин – скъпият консултант на министъра на защитата Тодор Тагарев, се оказа недостижим, написа Труд бг.
Никой не му потърси сметка, нито му би шута да се прибира в родното си село Рибново, откакто вилня в “Пирогов ” и предвика голяма вълна от отвращение в обществените мрежи.
Активистът на Демократична България, получил към 3 гласа от съгражданите си в Родопите, подвигна скандал на лекарите и сестрите и заплашвал да се оплаче на здравния министър, в случай че детето му не бъде прегледано с преимущество.
Той упорствал даже да бъде извадено друго дете от Противошокова зала, с цел да бъде вкарано неговото, което имало дребна раничка, откакто си блъснало главата в ръба на маса.
За безобразното му държание алармира здравната сестра Неда Диманова с пост във Facebook. “Попитах “господаря ” от Рибново по този начин ли си показва упражняването на властта, която му е дадена от нас, народа и не се ли показва прекомерно недопустимо за поста, който заема ”.
Докато в “Пирогов ” тече инспекция по случая, от министерството на Тагарев и от обединението Демократична България де чудят дали да го санкционират, той лъже и маже по тв приемниците. Наглостта му стигна до такава степен да твърди, че се е пошегувал за здравния министъра, както и да отхвърля всички други обвинявания.
Вместо да се извини, че е бил обезпокоен за детето си и правил безобразия, той безочливо обърна въпроса в политически, като видя в хорското отвращение политическа офанзива против него.
Скандалът беше отразен даже и от съветската държавна организация РИА Новости, която заяви за станалото в “Пирогов ”.
Медицинската сестра Неда Диманова: Притеснява ме политизирането на случая
“Политизирането на случая не е моята цел и ме тормози. Аз съм миролюбив човек и бих направила повече да се схвана с индивида, в сравнение с да водя война с него.
Така нищо положително няма да излезе. За тази война трябват двама. Аз не съм нито единият. Предпочитам да простя и да желая амнистия.
Това е. ” Това написа здравната сестра Неда Диманова, която заяви за наглото държание на Мустафа Емин. Така тя отговори на мненията, че е надали не съветски сътрудник. Който я познава обаче, твърди, че това е невероятно. Неда Диманова е на 67 година, а 47 от тях е посветила на “Пирогов ”.
Още от дете се занимава с музика, постъпва в балетно учебно заведение, а по-късно стартира работа в операта. На 19 година се разболява тежко от тендовагенит и взема решение да се посвети на грижата на хората. Става сестра в “Пирогов ”, където е и до момента.
Има две деца, които е отгледала сама, работейки на няколко места и е удовлетворена, че са станали хора. Диманова е извънредно набожен човек и претърпява, че малко българи се обръщат към Бога. Освен работата си като здравна сестра, тя бие камбаната на храм паметника “Александър Невски ” и пее в църковен хор.
Лора Кендова, началник на пресцентъра на МО: Изслушахме Емин, инспекцията продължава
Засега не може да се каже, че е завършила нашата инспекция или че ще се взимат някакви ограничения. Изслушахме Мустафа Емин, той срещна политическия кабинет не в цялостен формат, тъй като министър Тагарев и зам. министър Запрянов са в чужбина.
Емин ни срещна с неговата версия на случилото се, която той описа пред Нова и която се разграничава от тази на медсестрата. За мен персонално е учудващо това огромно разминаване на версиите. Той е бил обезпокоен поради детето и от дългото очакване. Бях сутринта у тях и видях детето, тъкмо средата на челото му е сцепена.
Мисля, че офанзивата против него завършва. Много забавно е за какво тази госпожа Неда Давидова си е изтрила поста във Facebook. Той остана в пространството, само че е необичайно за какво тя не продължава да си поддържа позицията.
Христо Гаджев, ръководител на комисията по защита в 49-ото Народно събрание: Ако това се беше случило по време на ГЕРБ, този човек към този момент щеше да е незает
Проверката е лесна и лишава към 5 минути. Министър Тагарев просто би трябвало да звънне на управлението на Пирогов и да го свържат с лекарите и мединския личен състав, които са били дежурни. Аз го направих. В незабавното кое дете е предпочитано вземат решение лекарите, а не връзките на родителите им!
Ако това се беше случило по време на ръководство на ГЕРБ, този човек към този момент щеше да е незает. Според персоналния ми опит, в незабавното поделение на Пирогов работят безупречни експерти, само че в страховит стрес. Единственото, което ги интересува е човешкият живот. Да се отнесеш по този начин към тях – това е безсрамие!
Костадин Ангелов, някогашен министър на опазването на здравето и народен представител от ГЕРБ: Децата на едни не са по-важни от децата на други!
Агресия над лекари! Отново! Този път агресорът е политик. Съветник в министерството на защитата! Срам и срам. Не ми се ще да политизирам случая, само че съм задължен да кажа: Децата на едни не са по-важни от децата на други! Това свърши с 10-ти ноември. Свърши с рухването на комунизма. Свърши с разформироването на Държавна сигурност.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР