Мултимедийният концерт VIDEO GAMES LIVE с музика от най-популярните видео

...
Мултимедийният концерт VIDEO GAMES LIVE с музика от най-популярните видео
Коментари Харесай

VIDEO GAMES LIVE за първи път в България

Мултимедийният концерт VIDEO GAMES LIVE с музика от най-популярните видео игри за всички времена идва за първи път в България по покана на организация „ Кантус Фирмус “. Този театър комбинира страстта на огромен симфоничен оркестър с силата на рок концерт, включвайки занимателни интерактивни видео игри, въодушевени от актуалните технологии. Всичко това е съвършено синхронизирано с най-новите екранни визуализации, осветяване и специфични резултати в една неповторима рецепта за триумф. Продукцията съчетава видео и особено аранжирана музика, която ще бъде изпълнена от Оркестър и Хор на Класик ФМ радио под диригентската палка на гостуващия Браян Дийнс. Солист и водещ ще бъде именитият китарист и композитор Томи Таларико – създател и продуцент на шоуто. Програмата включва музика от паметни игри като Mario™, Warcraft®, Zelda®, Halo®, Castlevania®, God of War™, League of Legends®, Tetris и други. Картината се добавя от специфични резултати, синхронизирано с музиката осветяване и осъществявания на електронни ударни принадлежности. Концертът е едно прелестно прекарване за цялото семейство, без значение дали става дума за вълнуващи модерни игри или за по-стари, типичен игри, на които сме играли като деца, и за които си спомняме с носталгия. Грандиозното шоу ще бъде осъществено в София на 20 ноември в зала 1 на НДК. Началният час е 20:00, а цените на билетите са от 50 до 100 лв..
Първоначалният план за VIDEO GAMES LIVE поражда през 2002 година От тогава до в този момент мултимедийният спектакълът се радва на разпродадени зали и притегля рекорден брой аудитория по целия свят. „ Това шоу ни дава невероятната опция да достигнем до фенове, които може и да не са осведомени с развиването на видео игрите и тяхната удивителна музика “, декларира композиторът Томи Таларико. „ За нас е чест да сме част от този реформаторски план “, добавя той.
Шоуто VIDEO GAMES LIVE включва и присъединяване на публиката в специфични интерактивни моменти, конкурс за най-хубав костюм на воин от компютърна игра, а също MeetGreet с участниците за всички фенове в залата.
Билетите за концерта VIDEO GAMES LIVE са в продажба от през днешния ден, 20 юни 2019 година на www.ticketsbg.com , в билетния център на НДК и в мрежата на Eventim. Най-големите почитатели ще имат опция да закупят специфични VIP билети, които оферират опция за взор зад кулисите на шоуто, вълнуваща среща с легендата Томи Таларико и спомагателни брандирани дарове. Повече информация на www.cantusfirmusbg.com и www.videogameslive.com.


За „ Кантус Фирмус “
„ Кантус Фирмус ” АД е музикална организация, която се занимава с образуване на концерти и концертни пътувания. Тя съществува от 1994 година, в началото като част от Класик ФМ радио. Агенцията е основател и уредник на огромен брой концертни изяви и турнета на български и гостуващи актьори и сформира, измежду които са и Джошуа Бел, Гил Шахам, Найджъл Кенеди, Максим Венгеров, Ричард Клайдерман, Пинкас Цукерман и доста други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР