Мтел, част от A1 Group, стартира предварителни поръчки на флагмана

...
Мтел, част от A1 Group, стартира предварителни поръчки на флагмана
Коментари Харесай

Мтел стартира предварителни поръчки на Huawei P20 Pro

Мтел, част от A1 Group, започва предварителни поръчки на флагмана на Huawei – P20 Pro. Устройството ще може да се съобщи от онлайн магазина на телекома сред 10 и 16 април, като първите доставки за поръчалите авансово стартират на 19 април. Смартфонът е разполагаем в комерсиалната мрежа на Мтел за 48,50 лв. на месец или за 1 019,99 лв. в брой с абонаментите проекти Мтел без граници 5XL. Редовните продажби на модела в комерсиалната мрежа на Мтел стартират на 23 април.


Корпусът на P20 Pro е построен от стъклени панели, с ултра тънки рамки и заоблени краища за по-удобна приложимост. Дисплеят е 6.1-инчов OLED, с 2160×1080 пиксела FHD+ резолюция за повече дълбочина и наситени цветове при всевъзможен вид изображения. Сензорът за пръстови отпечатъци още веднъж заема място върху лицевата част на устройството. Новият модел на Huawei ще се предлага в три цвята – Twilight, който реализира ефектно преливане на цветове с помощта на минерали в корпуса, класическия Black и елегантния Midnight Blue.

P20 Pro разполага с първата в света тройна камера, като тя още веднъж е създадена в партньорство с Leica. Камерата има повече пиксели от всеки различен смарт телефон на пазара и включва 40 MP RGB датчик, 20 MP монохромен датчик и 8 MP датчик с телеобектив.

Обективите на топ модела оферират 3х оптично и дo 5х xибpиднo нарастване, като това обезпечава качествени фрагменти даже от по-голямо разстояние. Основната камера е с отвор на блендата f/1.8, при 20 MP той е f/1.6, а при най-малката f/2.4. Моделът е екипиран с високочувствителния датчик, допускащ снимане на фрагменти при извънредно ниска осветеност – ISO цифрата доближава 102400.

Предната камера е 24 MP с изкуствен интелект за възстановяване на изображението и с 3D портретно осветяване. Комбинацията от двете обезпечава съвършени селфита, които нямат потребност от спомагателна обработка. P20 Pro дава опция и за снимане на Slow Motion видео с 960 фрагмента в секунда в HD резолюция.

P20 Pro е задвижван от осемядрен процесор Kirin 970 (четири 2.36 GHz ядра + четири 1.8 GHz ядра) и от спомагателен i7 копроцесор. Флагманът разполага с мощна 4000 mAh батерия, която разполага с функционалност за бързо зареждане.

За Мтел : Мтел е водеща компания на пазара на телекомуникации в България. Телекомът дава своите услуги на над 3,98 млн. клиенти. През 2017 година Мтел регистрира доходи от 431,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 130,1 млн. евро. Компанията има значима роля като мотор на стопанската система и обществото с вложения, надхвърлящи 4 милиарда лв. за последните над 20 години. Телекомът дава на своите клиенти мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет и цифрова телевизия. С придобиването на blizoo Мтел става една от най-големите компании в България по брой клиенти на закрепен интернет и ТВ услуги. В началото на 2017 година телекомът навлезе и на пазара на наличие като започва лични спортни ТВ канали – Mtel Sport 1 и 2. Това, дружно с водещата позиция на Мтел на мобилния пазар, утвърждава компанията като водач в бранша на телекомуникациите в България.

Компанията е част от A1 Group – водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. Към момента A1 Group оперира в седем страни: Австрия (А1), България (Мтел), Беларус (velcom), Хърватия (Vipnet), Словения (A1 Slovenia), Сърбия (Vip mobile) и Македония (one.Vip). Приходите на A1 Group за 2017 година са 4,38 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,4 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – третият по величина снабдител на мобилни услуги в света.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР