МРРБ и АПИ да предоставят в рамките на деня договорите

...
МРРБ и АПИ да предоставят в рамките на деня договорите
Коментари Харесай

Свиленски: Защо МРРБ и АПИ не ни предоставят договорите за автомагистрала Хемус?

МРРБ и АПИ да дават в границите на деня договорите за „ Хемус “, с цел да не светне министър председателят Борисов „ синята лампа “.
Това съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия Георги Свиленски в процедура по метода на водене при започване на днешното пленарно съвещание.
„ На 14 януари 2019 година народни представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ внесохме искане до министър Петя Аврамова и до изпълняващия длъжността ръководител на УС на АПИ две писма с искане на за даване на контракта сред „ Автомагистрали “ и АПИ по отношение на построяването на автомагистрала „ Хемус “ и рамковите съглашения сред „ Автомагистрали “ и компаниите, които ще бъдат употребени.
От 14 януари до ден сегашен министерството и АПИ освен, че не дават отговор, само че от Пътната организация не си подвигат телефоните “, сподели Свиленски.
Той напомни, че държавните и локални органи и техните администрации са длъжни да оказват подпомагане на депутат, защото той има достъп до информация.
По думите му 8 дни след настояването на Българска социалистическа партия институциите освен, че не се дават документите, а се пробват да манипулират обществото.
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева от своя страна съобщи, че тя не е била осведомена за това искане и ще се поинтересува каква е обстановката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР