Мрежата завря! Лавина от гняв се изсипа върху БСП, след

...
Мрежата завря! Лавина от гняв се изсипа върху БСП, след
Коментари Харесай

Мрежата почервеня от гняв след отстрела на Паргов. Пъдят Нинова

Мрежата завря! Лавина от яд се изсипа върху Българска социалистическа партия, откакто " Позитано " 20 покорно се подчини на Корнелия Нинова и отстреля Лидера на столичните социалисти Калоян Паргов.

На неприсъствено съвещание и на автограф през днешния ден пленумът на социалистите наложи наказване на Паргов. Отне му правата за заемане на партийни длъжности, участие в органите на партията и право да се кандидатира за такива в период от една година. Обвинението против мен е съшито с бели конци, отвърна на удара Паргов.

Решението бе бодро оповестено рано сутринта. Като в известието на Българска социалистическа партия се споделя, че без значение, че са събрани нужните гласове за наказването, социалистите имат още един ден да гласоподават.

По същия потаен метод - на неприсъствено съвещание на пленума и на автограф Корнелия Нинова изключи от партията Кирил Добрев.

" Сутрешният обзор на значимите за мен уеб сайтове, измежду които естествено е bsp.bg, ме сблъска със следната вест: “Националният съвет на Българска социалистическа партия наложи наказване на Калоян Паргов ”. Не че съм се съмнявал в резултата от блиц акцията подписка-предложение-решение, само че въпреки всичко известието е неповторимо с уточнението, което съдържа, а точно: “Въпреки, че са събрани нужните гласове, има членове, които още не са упражнили правото си на глас. Крайният период изтича в събота, в 17.00 ч. ” Това малко изречение обрисува цялата глупост на ангажираната процедура - решението е взето, вие, в случай че желаете, гласувайте ", възмути се във Facebook Крум Зарков.



" Аз, несъмнено, ще гласоподавам. Против съм наложената глоба, тъй като нейната цел не са нужните усъвършенствания на работата на градската организация, нито по-ярката ни опозиционност в Столичния общински съвет. Това не става с санкции, нито “на автограф ”. Тук иде тирада за нещо надалеч по-елементарно. За проява на мощ. От страна на централното управление на партията към локалните ръководители. Посланието е, че всеки може да бъде изхвърлен. Е, аз не мисля по този начин, тъй като имам вяра, че силата принадлежи не на този, който гони, а на оня, който притегля. И по този начин ще бъде! ", добави още Зарков.

" Много успешно определен ден за наказване на Калоян Паргов! Дори гласуването продължава до края на деня?! Имате време и да го обесите! ", написа специалистът по сигурност и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия Славчо Велков.

" След днешната поредна кавга (този път с К. Паргов) към този момент е напълно несъмнено, че изключването от Ниновата партия (защото това не е БСП) не е нещо неприятно или срамно, а в противен случай - влиятелно е, отзив за качество някакво. Та най-добре е Нинова да си преучреди партията, хем да не й е неловко, че се споделя социалистическа, хем социалистите да не ги е позор ", разяснява политологът Страхил Делийски.



" Докога с неуместните в Българска социалистическа партия ще се оправят по този начин? И какво е това " неуместни "? И за кого? Ако по този начин продължава, от 80000 Българска социалистическа партия ще се свие до 800. А може би това е към този момент необратимо? ", разгласи във Facebook и сътрудника му политолог Антоний Тодоров.



Бързаме, бързаме, Българска социалистическа партия да се затрием от политическата карта...Освен, че управлението продължи този уродлив, циничен, само че несъмнено комфортно работещ единствено в негова изгода метод на взимане на решения неприсъствено в Националния съвет, към този момент и самите решения се афишират без индикация " за ", " срещу ", възмути се социалистката Мирослава Гатева.

Гневни мнения се появиха даже във фейсбука на самата Корнелия Нинова. " Нинова, през днешния ден е обесен Васил Левски и ти искаш да вземеш през днешния ден главата на Паргов! Явно си като башибозуците - нямаш срам и позор! Всеки заплаща цената един ден на безумията си и ти ще платиш своята до къде докара Българска социалистическа партия! " написа Ивана Димова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР