Мрежата за групажни товари System Alliance Europe се разраства в

...
Мрежата за групажни товари System Alliance Europe се разраства в
Коментари Харесай

Разрастване на System Alliance Europe

Мрежата за групажни товари System Alliance Europe се разраства в Италия и Ирландия. От 01.07.2019 година спедиторските компании Bianchi & C. SRL със седалище в Комо (Италия) и PRL Freight Ireland Unlimited Co със седалище в Дъблин (Ирландия) се включват в обединяването на европейските спедиторски компании за групажен транспорт.

Оливер Рютер, ръководител на управителния комитет на System Alliance Europe, е щастлив: " Новите партньорства демонстрират, че сме на верния път. Нашето съдействие към момента е извънредно дейно, тъй като сме отворени към нови хрумвания и по този начин или другояче не мислим в класическата затворена рамка. "

Говорителите на двете предприятия Марко Ценаро (Bianchi) и Майкъл Кени (PRL) подписаха първо предварителните контракти във връзка срещата на сътрудниците в Бирмингам и бяха единомислещи: " Направихме вярната стъпка с това партньорство. Заложените в нашата взаимна работа стандарти ни оказват помощ да увеличим доста равнището на обслужване на клиентите. Освен това чакаме с неспокойствие опцията за продобиване на нови сътрудници с помощта на присъединяване в System Alliance Europe. "

За съдействието, разрастването значи доста нарастване на плюсовете в обслужването. Bianchi управлява в Италия обширна мрежа за взимане и снабдяване на колета с обезпечено време за осъществяване на транспорт, а PRL е водещ снабдител на логистични услуги в Ирландия и предлага цялостна гама услуги за редица известни клиенти.

System Alliance Europe сплотява компетентността на водещи приблизително огромни спедиторски компании в Европа. Когато даден клиент се обърне към своя районен транспортьор, той получава късмет да се възползва от комплексния експертен опит на единната европейска платформа за групажен превоз. Високите стандарти за качество, прозрачността на процесите и надеждният превоз са обезпечени с помощта на организационните и информационно-технологични указания.

Повече информация ще намерите на уеб страницата: www.systemallianceeurope.net.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР