Мрежата против комари е полезна , но е много крехка.

...
Мрежата против комари е полезна , но е много крехка.
Коментари Харесай

Как да замените счупена дръжка върху мрежа против комари, без да купувате нова?

Мрежата срещу комари е потребна, само че е доста нежна. Разбивките на дръжките са изключително чести. Под въздействие на околната среда материалът става нежен. Инсталирането на такова устройство става неловко, заради което подмяната на дръжките е известна процедура.

Можете да закупите подготвена нова аварийна част, само че има метод да избегнете спомагателни разноски.

Направата на ръкохватка за мрежа срещу комари със личните си ръце е напълно елементарна. Трябва да започнете с демонтирането на мрежата от отвора на прозореца.

Останките от счупената ръкохватка би трябвало да бъдат извадени. За задачата вземете отвертка, като издърпате уплътненията. Те не би трябвало да бъдат отстранени изцяло, защото инсталирането не е лесна задача.

За да извършите нова ръкохватка ще ви би трябвало пластмасова бутилка. От него би трябвало да изрежете линии. Дължината на лентите е 10, единадесет сантиметра, широчина – един и половина.

Остава единствено да инсталирате устройството. Ивицата би трябвало да бъде сгъната на половина. Краят на контура би трябвало деликатно да се сложи под уплътнението. След като уплътнението е инсталирано на място с получената ръкохватка.

За да се реализира по-удобна апаратура и надеждност, продуктът би трябвало да бъде ситуиран малко по-високо от предходния. Този способ е много елементарен, не са нужни време и старания, с цел да го замените.

Вместо пластмасова лента можете да употребявате коктейлни тръбички, тогава ще бъде по-удобно да извадите мрежата. Краищата на тръбата, която би трябвало да се сложи под уплътнението, би трябвало да бъдат направени плоски. И сте подготвени.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР