Мрежата на UTA вече надхвърля 62 000 бензиностанции в 37

...
Мрежата на UTA вече надхвърля 62 000 бензиностанции в 37
Коментари Харесай

Бизнесът на колела от цяла България дойде в Бургас за фестивала на немската компания UTA

Мрежата на UTA към този момент надвишава 62 000 бензиностанции в 37 европейски страни, разгласи Йоланта Гаврилова

Десетки представители на транспортни, автобусни и логистични компании от цяла България пристигнаха в Бургас за обичайния UTA Edenred Fest. Немската компания, чийто централен офис за страната е в морския град, за следващ път събра своите сътрудници и клиенти, които от години се доверяват на услугите на.

е благосъстоятелност на немския тръст UTA Edenred, който празнува 60 години от основаването си и за 3-та поредна година е почетен с 2 наградата: „ Най- положителният снабдител на услуги за дребни и междинни предприятия “, в изследване, извършено от списание German Wirtschaftswoche и B2B премия на Института за Потребителско Проучване в категорията цена - качество.

В портфолиото на компанията са включени карти за безкасово разплащане на горива с атрактивни отстъпки, устройства за отчитане на пътни такси, възобновяване на Данък добавена стойност и акцизи от Европейски Съюз и други спомагателни услуги за подвижността.

Управителят на UTA в България Йоланта Гаврилова разгласи, че мрежата на компанията към този момент надвишава 62 000 бензиностанции, които оферират стандартни и различни горива в 37 европейски страни. Клиентите могат да избират сред над 160 марката, както и да се възползват от редица преимущества и отстъпки, без значение с какъв брой огромен автопарк разполагат.
 Бирфестът се трансформира в традиция и събира доста другари и сътрудници на UTA
Йоланта Гаврилова описа и за напредъка при новаторските бордови устройства UTA One®, както и UTA One next, които дават опция за бързо и дейно пътешестване и възнаграждение на тол такси в 15 страни. За първи път българските клиенти на компанията чуха, че скоро следва към мрежата да се причислят Словакия и Чехия.

Също по този начин скоро започва UTA Carbon Offset програмата, като част от програмата за резистентност на UTA Edenred. Като публично ангажирана компания продължава да поддържа приятелите си от Burgas Run, който тази година ще се организира на 17 септември в Бургас и пожелава триумф на всички уредници и участници.

Йоланта Гаврилова показа сполучливия екип на UTA и благодари на клиентите, с които дружно минават през редица провокации.



И тази година редица компании поддържаха фестивала и презентираха своите марки. „ Вастауто-М “ демонстрираха извънредно на гостите новите напълно електрически бусове на Volkswagen – пътнически и товарен вид, а iTrucks показа своя влекач Iveco S-Way и пътническия Iveco Daily. За вкусната скара на събитието се погрижиха експертите от „ Младост “, за сцената „ Проджект “, а положителното въодушевление пристигна с музиката на изключителни бургаски актьори. С изискани и истински награди се включиха и от Грандмаркет „ Жанет “ - Несебър, а приятелите от бургаската зоологическа градина подариха аксесоари уникати за дома.
 Управителят на Uta Bulgaria Йоланта Гаврилова раздаде награди на гостите на бирфеста 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР