Мръсна тайна, буквално, на Александър Кадиев издаде Деси Стоянова. Водещата

...
Мръсна тайна, буквално, на Александър Кадиев издаде Деси Стоянова. Водещата
Коментари Харесай

Деси Стоянова разкри издънка на Сашо Кадиев

Мръсна загадка, безусловно, на Александър Кадиев издаде Деси Стоянова. Водещата на "Преди обед " разкри, че артистът е извънреден буквоядец на тематика пране.

"Това, което може би малко хора знаят, е какъв брой педантично гледа Сашо на прането си - зарежда се със всевъзможни типове прахове за пране и омекотители и извънредно доста се нервира, в случай че при стартирането на пералнята бъде позволена неточност – да кажем смесят се тъмни облекла с бели. Има и съответни условия към простирането. Много съм се смяла на тези му истории ", призна Деси пред "Ева ", представен от "Марица ".

Кадиев пък я похвали, че преди години се отзовала в сложен за него миг, в който доста другари му обърнали тил. "Преди към 7-8 години на мен ми трябваше незабавно гарант за заем. Тя се съгласи незабавно - пристигна и се подписа в същия ден. Което мои много по-близки хора не го направиха, тъй като се опасяваха. Деси обаче го направи за мен. А ние тогава даже не бяхме към момента чак толкоз близки - беше някъде на втората година, откогато водехме предаването ", описа Сашко.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР