Мозъчен тръст в САЩ обяви, че е идентифицирал най-малко 13

...
Мозъчен тръст в САЩ обяви, че е идентифицирал най-малко 13
Коментари Харесай

Северна Корея имала към 20 необявени ракетни бази

Мозъчен концерн в Съединени американски щати разгласи, че е разпознал минимум 13 от към 20 необявени ракетни оперативни бази в Северна Корея , наблягайки предизвикването за американските договарящи, надяващи се да убедят Пхенян да се откаже от своите нуклеарни оръжия и междуконтинентални балистични ракети, оповестява " Ройтерс ".

В отчети, оповестени от Центъра за стратегически и интернационалните проучвания, откривателят Джоузеф Бермудес декларира, че поддръжка и дребни усъвършенствания в инфраструктурата са били следени на някои от обектите , макар продължаващите договаряния за нуклеарното разоръжаване на Северна Корея.

 Съединени американски щати и Южна Корея нарушават договореностите, скочи КНДР
Съединени американски щати и Южна Корея нарушават договореностите, скочи КНДР

Военните игри са в прорез със взаимната декларация

Севернокорейският водач Ким Чен-ун и американският президент Доналд Тръмп дадоха обещание да работят за нуклеарно разоръжаване по време на тяхната историческа среща в Сингапур през юни, само че съглашението не съумя да се оправи със спецификите и договарянията реализираха дребен прогрес.

Малко след срещата сред двамата, Тръмп написа в " Туитър ", че " към този момент няма нуклеарна опасност от Северна Корея ".

Северна Корея разгласи нуклеарната си мощ за " приключена " и спря тестванията на ракети и нуклеарни бомби по-рано тази година, само че договарящите от Съединени американски щати и Южна Корея би трябвало да изтръгнат от Пхенян съответна декларация за размера или обсега на оръжейните стратегии, или заричане да спре да употребява съществуващия си боеприпас.

 Променя ли се Северна Корея?
Променя ли се Северна Корея?

Ненадмината във връзка с култа към личността...

Северна Корея разгласи, че е затворила нуклеарния си полигон Пунгери, както и оборудването за тестване на ракетни мотори Сохе. Тя също по този начин не изключи опцията да затвори още обекти и да позволи интернационалните инспекции, в случай че Вашингтон вземе " съответни ограничения ", за което няма признаци до момента.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР