Моята модна философия е, че ако не си покрит с

...
Моята модна философия е, че ако не си покрит с
Коментари Харесай

Домашен любимец и чист дом – мисията вече е възможна

Моята фешън философия е, че в случай че не си затрупан с кучешка четина, животът ти е празен, споделя американската актриса Илейн Буслър, и всеки, който е усещал мъркането на домашния си любим в скута си, знае какъв брой скъпа е тази фешън философия. Да, може да се наложи да се разделим с черното в дрешника си или най-малко да го ограничим до дребна черна рокля и черно сако, само че пък цялата обич и тази радостно махаща опашка, с която те посреща кучето вкъщи, си заслужава всяко лишаване. Компромисът с чистия дом също. Защото всеки, който има късокосместо куче, а и освен, знае, че сега, в който всичко е почистено, упованието това да се задържи за по-дълго, се стопява след първия час. От една страна на помощ в този случай идват прахосмукачките робот, които елементарно управляваме даже и от разстояние, тъкмо като RCV 5 на Karcher, който ви представихме неотдавна.

От друга обаче марката ни изненадва с оня почистващ апарат, който да ни помогне в това да имаме домакински любим и чист дом по едно и също време с помощта на прахосмукачката VC 6 Cordless ourFamily Pet. Едно от най-големите преимущества е тихият работен звук, който няма да изплаши кучето или котката. Е, някой от тях може малко да досажда в някакъв миг от чисто любознание какво се случва на територията им, само че пък по този начин почистването ще стане още по-забавно. Но най-много може да кажем, че е елементарно с тази прахосмукачка, която е с мощен 250-ватов BLDC мотор и има функционалност за увеличаване за спомагателна мощ, когато е нужна. Батерията разрешава до 50 минути работа в естествен режим, които с този апарат са изцяло задоволителни, с цел да почистим всички замърсявания и изключително космите – от пода, от дивана, от възглавниците. Тристепенната филтърна система без торба в допълнение улеснява, тъй като единствено едно тракване е задоволително за изпразване на контейнера за прахуляк. Това е значимо, тъй като при повече замърсяване (отново става въпрос за космите от домашния любимец) се постанова той да се почиства доста по-често.



Но най-специалната част VC 6 Cordless ourFamily Pet на Karcher са другите плъгини, които се сменят доста елементарно и всяка от тях ни оказва помощ да доближаваме и да почистваме всяко ъгълче и всяка повърхнина в дома. Например моторизираната дюза за под с LED светлина почиства както твърди подове, по този начин и килими. Именно светлината ни оказва помощ да забележим всичко това, което би трябвало да се почисти от пода. По-малка дюза пък е скъп асистент за мебелите и матраците, а самият накрайник на прахосмукачката разрешава тя да се употребява като ръчна, точно за мебелите, както и за накрайника, който почиства прахуляк сред книги и лавици и повърхността на възглавниците.



Но тук идва и ред на специфичния накрайник, който още веднъж може да се употребява като ръчна прахосмукачка и който с лекост почиства кучешкото легло и космите от по-трудно за разчистване повърхности, по които те се натрупват непрекъснато. Това е скъпо и ни оказва помощ в действителност да имаме оня чист дом, който ни дава уюта, спокойствието и безусловната обич на домашния любим.



Разбира се, няма по какъв начин да пропуснем да споменем и накрайника, който почиства ъглите и най-труднодостъпните места, тъй като по тях също се натрупват косми, трохи и всевъзможни други неща, които той отстранява единствено с едно прекосяване. По този метод всяко кътче е почистено – елементарно, бързо и единствено с едно зареждане на батерията. А времето въпреки всичко от време на време не е най-големият ни зложелател. В този случай може да се трансформира в най-ценния ни съдружник, с цел да имаме повече моменти, в които ще гушнем това малко създание и ще загърбим за малко динамичността на деня. Малко неща ни трябват, с цел да сме щастливи. И те най-често са в дома ни.



С поддръжката на Karcher

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР