Моята мисия е да лидирам първия български политически проект, който

...
Моята мисия е да лидирам първия български политически проект, който
Коментари Харесай

Васил Божков се появи пред Св. Александър Невски и представи партията си

Моята задача е да лидирам първия български политически план, който още в своите съществени правила отстрани даже опцията за въздействие, корупция и зависимости. Не целя да бъда министър председател. Реших да основа " Българско лято " - не партия, а неповторим политически план. Това съобщи Васил Божков при представянето на партията си.

Във видеоклип, оповестен в обществените мрежи, предприемачът се появи на фона на храм-паметника " Св. Александър Невски " в центъра на София.

" Бъдете смели, бъдете самостоятелни, почтени, отстоявайте позицията си и дръжте на думата си. Управлявайте по този начин, че когато един се погледнете в огледалото, да се гордеете с постигнатото ", уточни Божков.

В клипа, който е обект на монтаж, се вижда по какъв начин Божков се разминава с лек автомобил, както и с преминаваща жена. В назад във времето се виждат движещи се коли и минувачи. От ъгъла на камерата излиза наяве, че тя е ситуирана алегорично на ул. " 11-ти август ".

Причината е, че на тази дата през 2020 година той разгласи основаването на платформата " Българско лято ".

" Вие сами избирате водачите си. Вие сами представяте концепциите си. Вие сами решавате кои от тях да станат политики и да бъдат изпълнени ", написа Божков тогава.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР