Моята идеология е, че всяка страна, външна граница на ЕС,

...
Моята идеология е, че всяка страна, външна граница на ЕС,
Коментари Харесай

Премиерът Борисов: Не виждам защо Виктор Орбан го тревожи, че „Фронтекс“ иска да го наблюдава

Моята идеология е, че всяка страна, външна граница на Европейски Съюз, би трябвало да се стегне, да й се помогне, в случай че би трябвало. Не виждам за какво Виктор Орбан го тревожи, че „Фронтекс“ желае да го следи. Ако се оправи добре ще получи единствено овации, това съобщи министър председателят Борисов в Залцбург, където ще взе участие в неофициална среща на държавните и държавни ръководители на Европейски Съюз.



Аз съм изрично срещу затварянето на университети в Унгария, дали им харесва или не на сътрудниците в Унгария, аз съм му казвал на Виктор, той би трябвало в някои връзки да направи промяна на своите политики, съобщи министър председателят.

България води задоволително твърда политика във връзка с мигрантите, даже доколкото разбрах ще има запитване в Европейския парламент за какво връщаме мигранти на Турция, сподели още Борисов. Водим задоволително твърда политика, съобразена с правата на индивида. Изказвания и третирания на мигрантите в недобър дух са неприемливи, уповавам се и Унгария, и Европейски Съюз да не допуснем един ден това да се случи, посочи министър председателят.

„ В края на оперативното съвещание сътрудниците Симеонов и Каракачанов сложиха на разискване в случай че един ден, съгласно мен това ще стане след към 2 години, се стигне до решение против Унгария, ние като държавно управление, както споделиха и в Народното събрание нашите парламентарни групи, да се обявим против наказването против Унгария в частта за лишаване на право на глас ”, изясни министър-председателят.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР