Моят екип събра публичната информация за хората, чийто имена се

...
Моят екип събра публичната информация за хората, чийто имена се
Коментари Харесай

Премиерът на разпит: Носи списък с 19 имена на прокуратурата...

Моят екип събра обществената информация за хората, чийто имена се въртят от години. Това съобщи министър председателят Кирил Петков преди разпита в Прокуратурата. Министър-председателят не счита, че разпитът му е напън.

Премиерът донесе лист с 19 имена. Те са с 9 повече от тези, които прочете на конференцията в понеделник. Като ново име той загатна Младен Михалев - Маджо. Информацията, която министър председателят носи на държавното обвиняване е напълно обществена.



Той не намира призоваването му през днешния ден като институционален напън, както го дефинира по-рано президентът Румен Радев, а по-скоро като ПР.

Премиерът Кирил Петков дойде в Съдебната палата със листата за лицата за които има подозрение, че с правили корупционни и незаконни дейности. Той ще дава пояснение и ще го показа пред прокурор от Върховната касационна прокуратура.

В понеделник стана ясно че по време на срещат с основния прокурор премирът е изброил няколко имена. в тази връзка иван гешев даде пояснение пред прокурор от Върховен касационен съд.

Свързани вести Кирил Петков и Лена Бориславова на разпит в прокуратурата Радев за разпита на премиера: Това е форма на институционално изнудване! ВИДЕО
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР