Moving On подава нова доза Рут ‒ такава, каквато я

...
Moving On подава нова доза Рут ‒ такава, каквато я
Коментари Харесай

Рут Колева ‒ интимна с лятото в MOVING ON

Moving On подава нова доза Рут ‒ такава, каквато я харесваме: безгрижна и безгранично надарена.

Moving on идва след интернационалния триумф на и представянето на Рут Колева в South by Southwest в Съединени американски щати като единствения участник от България.

Moving On отключва горещите месеци, с цел да подсети, че очарованието на живота може да бъде споделено в почтена лятна забежка, след която просто сменяш посоката на възприятията.

Актьорското решение в сюжета е показано от Зуи Хашмонай, който очевидно следва стъпките на популярната си майка ‒ актрисата Касиел Ноа Ашер. Зуи и Рут забъркват сантиментален сюжет, а очевидната химия посред им е запечатана майсторски в фрагментите на режисьора Мартин Бисеров.

Мартин и Рут работят за пръв път дружно, за разлика от останалите в креативния екип.

Музиката на Moving On е композиторското виждане на звездния тандем Георги Линев-Kan Wakan и Рейчъл Роу. Двамата за втори път„ създават “ шлагер за Рут след работата им по превъзходната.

Текстът е основан от Рейчъл, като в думите като че ли е скрита пророческа магия, тъй като: „ Рейчъл постоянно написа песни, които ми се сбъдват персонално ‒споделя Рут. ‒ В текста на Moving On е запечатано посланието за това, че каквото и да се случи, продължаваш живота си напред. Така че, признавам ‒ това е ария, която е обвързвана с нов стадий от живота ми “.

Остава да гадаем каква е посоката, която поема Рут Колева, а може би ще споделите вашата версия в мненията на:

Moving On се популяризира посредством „ Орфей мюзик “, извънреден лицензиант на международния музикален колос WARNER MUSIC INTERNATIONAL

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР