Моуриньо: Ливърпул е по-добрият отбор"Ливърпул е по-добрият отбор. Не можем

...
Моуриньо: Ливърпул е по-добрият отбор"Ливърпул е по-добрият отбор. Не можем
Коментари Харесай

Моуриньо: Ливърпул е по-добрият отбор

Моуриньо: Ливърпул е по-добрият тим
"Ливърпул е по-добрият тим. Не можем да се съпоставяме с техния интензитет, не можем да се съпоставяме с тяхната физика, и основано на този интензитет и душeвност те могат да показват техническите си качества. Те са по-добрият отбор", призна мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо след загубата в огромното дерби на Висшата лига предходната вечер.

"Червените дяволи" бяха тотално надиграни на "Анфийлд" и позволиха проваляне с 1:3 след два късни гола на резервата на мърсисайдци Джердан Шакири. Моуриньо обаче отхвърли да е изгубил доверието на играчите в съблекалнята на отбора. "Питате ме дали играчите нямат чест. Аз имам вяра, че те имат, а вие казвате противоположното. Един футболист би трябвало да дава всичко от себе си, всеки ден, на най-много, във всеки един мач и всяка една минута. Няма значение кой е мениджърът или нещо друго. Ако казвате, че те не дават всичко от себе си, ги наричате нечестни. Аз не мисля по този начин. Футболистите, които бяха на терена през днешния ден, дадоха всичко от себе си", отговори португалският експерт.

"Въпреки че те са по-добри от нас, ние бяхме в мача, до момента в който не допуснахме третия гол. В последните 15 минути имахме толкоз шансове, колкото и те. Мисля, че най-трудният интервал в мача за нас бяха първите 20 минути, когато не можехме да се оправим с техния приказен интензитет, скорост и преса. След това бяхме спокойни. В съблекалнята Де Хеа сподели, че и двата изстрела са били лесни за избавяне, само че поради рикошетите той нямаше шанс", добави Моуриньо. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР