Мотоциклети предизвикаха пътни инциденти с ранени, съобщават от Областната дирекция

...
Мотоциклети предизвикаха пътни инциденти с ранени, съобщават от Областната дирекция
Коментари Харесай

Ранени при катастрофи с мотоциклети в Добричко

Мотоциклети провокираха пътни произшествия с ранени, оповестяват от Областната дирекция на МВР-Добрич.На 29 октомври, към 13:15 часа е получено известие за зародило пътнотранспортно произшествие по пътя сред селата Дропла и Преспа.

На място е открито, че мотоциклет „ Кавазаки “, ръководен от 52-годишен мъж, се удря във ненадейно излязло на пътното платно куче. При удара мотоциклетът пада на дясната си страна и стопира придвижването си в крайпътен прием. При случая е потърпевша возещата се жена на 38 години. Тя е настанена в болничното заведение в Добрич с фрактури на ръката, без заплаха за живота.

На 29 октомври, към 12:15 часа е получено известие за зародил пътен случай по ул. „ Хан Тервел “ в град Добрич. На място е открито, че мотоциклет “Хонда “, ръководен от 37-годишен мъж, застига и блъска откъм гърба лек автомобил „ Фолксваген “, подхванал маневра завой. Вследствие на удара, лекият автомобил продължава придвижването си, минава през железен дирек и стопира придвижването си в паркиран лек автомобил. Водачът на мотоциклета е настанен в болничното заведение в Добрич със съчетана контузия, без заплаха за живота. По случаите са формирани досъдебни производства.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР