Мотоциклети и скутери за всеки път и за всеки вкус.

...
Мотоциклети и скутери за всеки път и за всеки вкус.
Коментари Харесай

Ducati, Beta и Super Soco с много премиери на MOTO EXPO 2023

Мотоциклети и скутери за всякога и за всеки усет. Така могат да се дефинират министър председателите на Overdrive по време на Moto Expo 2023 от 20 до 24 април в зала „ Арена София “.

На щанда ще могат да се видят мотоциклетите на три марки. Начело са тези за асфалта – за дълъг пат, за града или даже за пистата, именитите маши от Борго Панигале – Ducati. Заедно с това, почитателите на ще се видят последните модели на Ducati Scrambler.

Редом до тях ще бъдат офроуд изкушенията на Beta Motorcycles и техните оферти в цялата гама за 2023 година с които можете да отидете на всички места отвън пътя, да отговорите на провокациите на природата, само че и да я пазите с екологични машини. За първи път на ревю ще бъдат показани и електрическите скутери от марката Super Soco в партньорство с известния италиански производител на мотоциклети Ducati.

Ducati

Ducati са един от най-големите производители на мотоциклети в Европа и са построили име на извънредно софтуерна компания. Активността на марката в международните шампионати MotoGP и WorldSBK, където предходната година завоюваха всички трофеи – при водачи, конструктори и отбори, носи опит, който се придвижва и в серийните мотоциклети.
Така производителят основава първокласни мотоциклети с извънреден дизайн, характерности и предимство на пътя и спортните писти. На щанда ще участват съвсем всички най-нови машини от Борго Панигале. Например двете версии Ducati Streetfighter V4S и V2, състезателен нейкид с характерен темперамент, а също Hypermotorad RVE 950, съчетаващ развлечение и сигурност. Ducati Scrambler е мотор за мечтатели, Ducati XDiavel, машина, олицетворяваща иновация, дизайн и майсторството на конструкторите.
Новият Ducati Hypermotard 950 RVE е част от фамилията на фън-байковете на Борго Панигале.
Позицониран е сред първия модел Hypermotard 950 и топ осъществяването в гамата Hypermotard 950 SP.
Hypermotard 950 RVE се характеризира с цветова скица, наречена “Графити ”. Тя е въодушевена от уличното изкуство. Моторът надгражда триумфа, реализиран през 2019 година, изключително в обществените медии, от концепцията Hypermotard 950. Тя бе показана в влиятелния конкурс Concorso d’Eleganza Villa d’Este.
В серийния мотоциклет е пренесено същото качество на произвеждане. Двигателят е 1103-кубиковият Desmosedici Stradale, кадърен да достави 208 к.с. при 13 000 об./мин. и 123 Нм в настройка Euro5. Той е ревизиран, с цел да подхожда на по-големия диаметър на изхода на шумозаглушителя. От дясната страна има похлупак на съединителя на Panigale V4, който разрешава елементарно монтиране на сухия съединител и отбраната на капака на съединителя.

Beta

Цялата нова гама за 2023 година на Beta Motorcycles – RR, ще бъде показана на Moto Expo 2023. Нищо не обобщава тези нови попълнения в фамилията на Beta по-добре от думите „ просто най-хубавото, по-добро от всички останали... “. Мотоциклетите от RR MY23 гамата имат доста от характерностите на непобедимите си прародители, както и редица усъвършенствания, а Xtrainer MY23 е съвършеният избор за начинаещи.
Тъкмо Xtrainer е един от най-интересните модели на Beta. Той е с 1-цилиндров, двутактов мотор, с водно изстудяване и размер 293.1 куб. см. Диаметърът и ходът на буталото са 72 х 72 мм. Запалването е с електрически запалител, а скоростната кутия 6-степенна.
Рамката е от молибденова стомана с двойно укрепване над крайното гърне. Отпред окачването е с хидравлична USD вилка 43 мм и ход 270 мм, а задното е моношок, също 270 мм ход. Спирачките начело са вълнообразен диск 260 мм и двубутален плаващ уред, а откъм гърба е вълнообразен диск 240 мм и еднобутален плаващ уред. Просвета на мотоциклета е 320 мм.
Super Soco
Електрическите скутери Super Soco са новата съвременна опция за напредване в града. Super Soco CUX Ducati са леки, тихи и икономични, имат мощен мотор и дълъг живот на батерията. Със своя моден дизайн, те в действителност притеглят вниманието.
Super Soco CUX Ducati Edition Super е специфична версия на най-новия новаторски електрически скутер от марката Super Soco в партньорство с известния италиански производител. Изданието CUx Ducati е особено основано за формалния спортен тим на Ducati за потребление в падока. Скутерът е наличен за обществеността като особено издание.
Скутерът разполага с преносима литиева батерия с потенциал 30 Ah за обсег от 75 km. Батериите са от същия вид като батериите в Tesla Model S. Времето за бързо зареждане е 3,5 часа.
В CUX има мощен 2700 вата електрически мотор Bosch, който обезпечава бързо ускорение. Въртящият миг на мотора е 130 Нм. Скутерът разполага с Full HD предна камера с нощно виждане. Скутерът има доста датчици, в това число G-сензор, който автоматизирано задейства камерата и изпраща видеото към мобилен телефон.
Скутерът е оборудван с предни и задни дискови спирачки с EBS, които разрешават на скутера да спре на 1,8 метра при скорост от 20 км / ч.
Скутерът съдържа доста нововъведения, в това число табло с висока резолюция, U-образен светодиоден модул, който предлага обсег на видимост 75 метра, USB док и доста други.
Отделението за седалка може да се отвори с безжично отдалечено. Отделението обезпечава достъп до батерията и предлага поделение за предпазване. Интелигентният скутер се свързва с смарт телефон за достъп до приложения за скутери и информация като скорост и положение на батерията.
Скутерът развива 25 и 45 км/ч. Двигателя е с мощ 2,7 кВт или 3,6 к.с. Теглото на машината е 78 кг, а литиевата батерия е с живот 2000 цикъла. Пробегът е 75 км, а времето за зареждане 3,5 ч от елементарен домакински контакт.

Moto Expo 2023 ще чака мотоциклетистите и почитатели на двуколесния превоз. Мястото и датите са зала Арена София от 20 до 23 април, а вратите ще са отворени от 10,00 до 19,30 часа.

*Източник: Moto Expo 2023
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР