Мотоциклет Сузуки“, лек автомобил БМВ“ и голямо количество ценна техника

...
Мотоциклет Сузуки“, лек автомобил БМВ“ и голямо количество ценна техника
Коментари Харесай

Автомобил, мотоциклет и ценна техника изгоряха при пожар в бургаско село

Мотоциклет „ Сузуки “, лек автомобил „ БМВ “ и огромно количество скъпа техника и принадлежности са изгорели при пожар в бургаското село Димчево, оповестяват от полицията.

Сигнал за случая е подаден през вчерашния ден сутринта от 45-годишния притежател на парцел, ситуиран на ул. „ Десета “ в селото. Изгоряла е сграда за предпазване и ремонт на транспортни средства .

От огъня изцяло унищожени са мотоциклетът и автомобилът . Изгорели са още машина за аргон , уред за заваряне, телоподаваща заварачна машина, винтоверт, два флекса, ударни машини, водоструйка, моторна косачка , компресор, автомобилни гуми, надуваем басейн, голям брой принадлежности, бутилки за газ, въглерод и О2, дребни движимости, акрилни бои, разредител. Точната стойност на изгорелите движимости е в развой на изясняване .

Пожарът е сподавен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци. По данни на притежателя случаят е зародил към 08:30 часа в постройката, до момента в който той се намирал наоколо до парцела си. До момента не са открити данни за тенденциозен палеж .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР