Мотото на нашата партия е, че това, което казваме, го

...
Мотото на нашата партия е, че това, което казваме, го
Коментари Харесай

Лена Бориславова разкри обмисля ли самата тя да е кандидат за кмет

" Мотото на нашата партия е, че това, което споделяме, го и вършим. В този дух през вчерашния ден подадох заявление за освобождението ми като депутат, тъй като не желая да заблуждавам хората с непрекъсната промяна в желанията ", сподели пред камерата на bTV в коридорите на парламента Лена Бориславова от " ".

" Както в детайли обясних и в своя позиция във Facebook, моята последваща задача е да продължа с координацията, която тече през последните няколко месеца много интензивно за локалните избори ", разясни тя.

" Този път ние нямаме право да се колебаем и занапред да се ориентираме в обстановката. Столична община е в извънредно тежко положение, виждаме го всички в града. Решенията би трябвало да стартират да се вършат от ден първи, а това изисква работни групи, привличане на специалисти, основаване на обща стратегия, към която да се работи и това е нещо, което вършим още от ноември месец ", уточни още Бориславова.

По думите ѝ претендентът за кмет ще бъде фигура, която ще е по общо единодушие на всички организации, с които " "  работи. Това са „ Спаси София “ и „ “.

На въпрос дали обмисля самата тя да е тази фигура, Лена Бориславова заяви, че не счита, че сега партиен претендент, който е разпознаваемо лице, е най-хубавото решение, с цел да има обединяване към него.

" Целта на тези избори е цялостно обединяване за кандидатурата, тъй че тя да е безспорна ", на мнение е Бориславова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР