Motorola Edge 50 Pro, първоначално пуснат в Индия, вече е

...
Motorola Edge 50 Pro, първоначално пуснат в Индия, вече е
Коментари Харесай

Motorola Edge 50 Pro ще направи световния си дебют с безплатен чифт слушалки Moto Buds+

Motorola Edge 50 Pro, в началото пуснат в Индия, към този момент е наличен на международните пазари. Смартфонът към момента не е дебютирал в Северна Америка, само че към този момент се продава в Обединеното кралство и Еврозоната.

Motorola Edge 50 Pro разполага с 6,7-инчов 1,5K pOLED екран с периодичност на освежаване от 144Hz, предпазен от стъкло Corning Gorilla Glass 5. Устройството е с процесора Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3. Глобалният вид на Edge 50 Pro не е с 8 GB RAM и 256 GB непрекъсната памет, а вместо това предлага настройка с 12 GB RAM и 512 GB непрекъсната памет.

Телефонът разполага с тройна задна камера, състояща се от 50-мегапикселов главен датчик, 13-мегапикселовият ултраширокоъгълен датчик и 10-мегапикселовият телефото датчик е с 3x оптично и 50x хибридно нарастване. Предната камера разполага с 50-мегапикселов датчик за основаване на висококачествени селфита.

Edge 50 Pro работи с Android 14 от кутията и разполага с 4500mAh батерия с поддръжка на 125W бързо зареждане. Телефонът предлага и 50W безжично зареждане и 10W назад безжично зареждане. Освен това е предпазен от навлизане на вода и прахуляк по стандарта IP68.

Смартфонът се предлага в три цвята: Black Beauty, Luxe Lavender и Moonlight Pearl. Струва £599,99 в Обединеното кралство и €699 в Еврозоната. Motorola също разгласи и проектите си за продажбата на Edge 50 Pro в Азия, Латинска Америка и Океания. Купувачите от Европа и Обединеното кралство ще получат с покупката си неотдавна пуснатите слушалки Moto Buds Plus.

Между другото, Motorola показа и смарт телефона Motorola Edge 50 Ultra, който има по-мощен хардуер, в това число и процесора Snapdragon 8s Gen 3 и тройна камера с 50MP главен датчик, 64MP перископна камера и 50MP ултраширокоъгълна камера.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР