Моторист във Варна получи критика, че ... е използвал паркомясто.

...
Моторист във Варна получи критика, че ... е използвал паркомясто.
Коментари Харесай

Жена обвини моторист, че хаби паркомясто с моторчето си - ще пука гуми

Моторист във Варна получи рецензия, че... е употребявал паркомясто. Варненка даже е заплашила въпросния " господин ". Не излиза наяве дали има и различен спор сред съседите.

" Следващият път господина, който с моторчето си заема едно паркомясто ще бъде с отлежали гуми! Ще мечтае за старите си, само че уви няма да ги има.Хайде малко да ви работи сивото вещество, когато шофирате автомобил или мотор (в случая моторче). Мисля, че има огромна разлика сред паркиране на моторче и кола. Или греша? И въпросния господин паркира по този начин всеки ден ", гласи обявата ", написа дамата.



Друга дама обаче и дава отговор уместно.

" Явно е станало ясно към този момент, но да потвърдя: Моторът е МПС и има право да заема паркомясто, като кола, нормално по 2, дори 3 стопираме на 1 място. И с цел да я е гняв дамата още повече: на моторите се поставя гратис място в синя зона. ", отвърна я Юлия Андреева.

Други консуматори също поддържат Юлия. Според едни мотористите фактически са транспортни средства, които могат да паркират, където и колите, а други обръщат внимание, че да има искания човек за паркомясто, той би трябвало да е платил за него.

" Мотоциклетът също е МПС / моторно транспортно средство/. Има право да паркира на обозначените парко места със същато право както и леките коли. Както и би трябвало да се движи по средата на пътната лента а не както доста шоФери се ядосват че не се движат компактно вдясно. ", прибавя Станисла В.

" А в случай че плащате, тогава имайте притенции и като виждам места бол. Който не му изнася купува имот строи къща с гараж и си прави топла връзка. ", разяснява Михаил Х.

 

" Един господин с кола един път ме помоли да спра мотора ей там в кьошето с цел да има място за него. Там в действителност на никого не пречех, с изключение на на служителя на реда от общинска, който ми остави честитка за 50лв. ", отбелязва пък С. Донев.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР