Моторист от Хасково и турски тираджия са тежко ранени в

...
Моторист от Хасково и турски тираджия са тежко ранени в
Коментари Харесай

Двама тежко ранени в пътни мелета

Моторист от Хасково и турски камионджия са тежко ранени в две обособени произшествия, оповестиха от полицията.
Със строшен череп и фрактури на лявата раменна кост и лявата подбедрица е 23-годишен юноша от регионалния град. Той аварирал в 22.50 часа нощес на улица " Банска " с мотоциклет " Сузуки ". Причината е несъобразена скорост с релефа на пътя, споделиха от КАТ. Хасковлията влезнал в прилежащата лента на придвижване и паднал. Той и негови другари прибрали мотора и не съобщили за произшествието. За злополуката алармирали медиците от Спешно отделение, където младежът бил отведен за обзор. Животът на ранения е в заплаха.
Пет часа и половина по-рано турски тир с влекач се обърнал край пътя сред Харманли и Симеоновград. Това станало на десен завой с нанагорнище. 53-годишният водач изгубил надзор над ръководството. Водачът е със счупена лява ръка и подозрение за строшени ребра. Настанен в МБАЛ-Хасково.

Час преди обед на същия ден на автомагистрала " Марица " аварирала " Хонда " с австрийски номера, карана от 53-годишен мъж. Леката кола излязла вдясно от платното и се блъснала в телена мрежа. От удара потърпевши пътуващите в автомобила 17-годишен юноша и 50-годишна жена. Те са с травми и охлузвания, животът им не е в заплаха./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР