Моторист не спрял на стоп палка и преминал през крака

...
Моторист не спрял на стоп палка и преминал през крака
Коментари Харесай

Моторист мина през крака на пътен полицай, за да избегне проверка

Моторист не спрял на стоп палка и минал през крайници на служител на реда във врачанското село Рогозен снощи. Пострадалият е със счупвания по крайници и е настанен в болница, следва му интервенция. Мотористът се опитал да избяга, само че след това е арестуван. 

Това, което видях нощес, не желая в никакъв случай повече да го виждам. Смятам, че мотористът съзнателно не спря и мина през сътрудника. Нямаше никакво падение, тъй като в случай че имаше нещо такова, той щеше да падне. Умишлено е, тъй като мотора се движеше с висока скорост, когато видя стоп - палката, понижи, само че при приближаването си при сътрудника, внезапно форсира, блъсна сътрудника и продължи с висока скорост към село Рогозен. Имате поради, че става дума за пистов мотор, който форсира за секунди.

Това разяснява пред Нова тв  контрольор Евегени Шереметов, сътрудник на потърпевшия служител на реда и очевидец на станалото. 

Такъв случай до момента при нас не е имало, само че постоянно се случва мотористи да не стопират, а ние се пазим колкото можем, разяснява той.

При инспекцията установихме, че този моторист е систематичен извършител по пътя, има голям брой формирани актове за ръководство на нерегистрирано моторно средство без нужната категория, за непокорство на полицията, има две присъди за ръководство на нерегистрирано моторно транспортно средство. Налагани са му наказания, само че очевидно не е имало резултат, разяснява сътрудник на потърпевшия. 

По случая е формирано досъдебно произвеждане, арестуван е за период до 24 часа, а наказването ще го дефинира съда. В този случай обаче е реалност, че той съзнателно е свалил регистрационната табела на мотора, с цел да остане неизвестен, да не стопира за полицейска праверка, разяснява още служителят на реда. 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР