Мотивът за жестокото шесторно убийство в Нови Искър е смесен.

...
Мотивът за жестокото шесторно убийство в Нови Искър е смесен.
Коментари Харесай

Прокуратурата с последни подробности за жестокото убийство в Нови Искър


Мотивът за жестокото шесторно ликвидиране в Нови Искър е разбъркан. Никакво подозрение не буди, че Росен Ангелов е причинителят. Мотивът е както прочувствен – отритнат е от дамата, с която самоубилият се по-късно Росен имал връзка, по този начин и финансов. Това съобщи заместник-главният прокурор Борислав Сарафов по време на брифинг.
По думите му приживе починалата Кети се е занимавала с разчистване на домове на заможни хора. „ Някои от тези домове Росен Ангелов е желал да ограби. Причината за разрива в връзките им е точно този. Искал е достъп до домовете, с цел да може да ограби тези жилища “, уточни зам.-главният прокурор.
Според него в този миг дамата очевидно схванала, че възприятията му към нея не са безкористни. За връзката им са знаели всички нейни родственици, а това е била и повода да убие фамилията на Кети. „ Той е умъртвил фамилията на Кети, тъй като след нейната гибел, тези които биха били заинтригувани от гибелта им са нейната щерка, нейният брачен партньор, нейните близки “, посочи още той. Убийството е станало в тъмната част на 31 декември против 1 януари.
Евентуално първото ликвидиране е осъществено след 19.30 часа. Кети Кюхова е убита в региона към къщата, където е живеело фамилията. Тя излязла, с цел да разноски кучето си, а откакто не се върнала, фамилията й почнало да я търси. Между 23 часа и 0.05 часа са осъществени другите убийства. Тялото на Кети е преседяло няколко часа, преди да бъде изхвърлено в шахтата. Според Сарафов останалите жертви са очевидци, които килърът е счел, че би трябвало да заличи. „ В нас не буди никакво подозрение кой е причинителят на шесторното ликвидиране “, посочи още той. С едно и също оръжие е умъртвена и Кети, и останалите.
Със същото оръжие се е самоубил и Росен в къщата в Луково. На мястото са открити и конфискувани таблет, телефон и облекла, потвърдено е, че са на Росен. По облеклата има кръв както на Кети Кюхова, по този начин и на Неделчо. „ Последното влизане в интернет от таблета е от 4-и. Изключително гнусни уеб сайтове за детско порно е посещавал този персонаж “, съобщи Сарафов. По данни от съдебно-медицинската експертиза по тялото няма никакви следи от битка. Пистолетът е бил със заглушител, саморъчно изработен от Росен по скица, която самият той е видял в интернет. Той бил направен от авто маслен филтър.
Смъртта на Росен е настъпила бързо и е била неизбежна, разяснява прокурор Наталия Николова. По думите й самоубийството е станало евентуално в петък на 5 януари.
„ Категорично е, че е създал изстрел от личната си ръка “, съобщи тя. В тялото не се потвърждава съществуване на алкохол, упойващи субстанции или медикаменти. „ В моята процедура съм имал малко каузи, в които доказателствата са били толкоз непротиворечиви “, разяснява Сарафов.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР