Мотивът на немците бил, че България е част от Руската

...
Мотивът на немците бил, че България е част от Руската
Коментари Харесай

„Луфханза“ искали да оставят само на летището 12-годишното дете на посланика ни в САЩ

Мотивът на немците бил, че България е част от Руската федерация
Сблъсък с немската самолетна компания „ Луфтханза “ е претърпял посланика на България в Съединени американски щати Георги Панайотов.

„ Изпращам сина си в България за Коледа. Лети с Луфтханза през Франкфурт за София. Поръчвам му компаньон, който да го поеме от идващия аероплан от Вашингтон във Франкфурт и да го заведе до излитащия аероплан за София, тъй като летището във Франкфурт е голямо, Тео е на 12 години и в никакъв случай не е пътувал самичък. Услугата е платена и компанията удостоверява. В деня на заминаването ми се сервира, че услугата (съдействие на 12-годишно дете) е анулирана. Цитираната от ЛУФТХАНЗА причина е, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЧАСТ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!! “, описа той в профила си във Facebook.

„ Не е анекдот, а автентичен случай, който ми скъса нервите и травмира детето. Толкова по въпроса за немската пунктуалност! Какво се е случило с Луфтханза?! “, пита дипломатът.

В последна сметка екипажът на самолета дава обещание да заведе детето до идващия полет макар отхвърли на самолетната компания. Панайотов изяснява, че няма да съди превозвача, само че ще търси пояснение за случилото се.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР