Мотивът на магистратите е, че няма никакъв риск от страна

...
Мотивът на магистратите е, че няма никакъв риск от страна
Коментари Харесай

Съдът върна 4-годишния Буда на майка му Галя след лечението й в психодиспансер

Мотивът на магистратите е, че няма никакъв риск от страна на майката за детето й. Направена е била експертиза за оценка на родителския потенциал на Галя, която открила, че тя е в положение и може да се грижи за 4-годишния си наследник.

" Тя е приключила Художествената академия, умна е, само че има малко по-различни схващания за живота. Не приема някои административни механизми на страната. Жената си има нейните особености, които са малко по-ярки, само че това не я прави неприятен родител, а би трябвало да бъде следена и подпомагана ", изясни юристът на Танева Васил Попов.

В момента майката и синът й живеят в пловдивско село в дома на другар. 

" Наско към този момент е при мен. Съдът ми го върна. Всичко стана заради моята нелепост да не го записвам и имунизирам. Но в този момент нещата са наред. Живеем у другар покрай Пловдив и се грижим за Наско ", сподели Галя, която към този момент е записала сина си и при локален педиатър, който е изготвил самостоятелен проект за имунизиране.

 

 

4-годишното момченце е второто дете на дамата. Първородното й бебе издъхна в края на април 2016 година при раждането в къщата й в Иван Вазово. Тогава стана ясно, че новороденото се е задушило. Майката бе настанена в психиатрично заведение за известно време, само че като е освободена, спряла да си пие медикаментите и отново се влошила.

В средата на април м.г. по решение на Районния съд в Пловдив 43-годишната Галя бе настанена наложително в психиатрията в града под тепетата. Тя е освидетелствана, че страда от лека форма на шизофрения. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР