Москва. Заявлението на 35-годишната руска журналистка Ксения Собчак, че планира

...
Москва. Заявлението на 35-годишната руска журналистка Ксения Собчак, че планира
Коментари Харесай

“Московский комсомолец“: Генадий Зюганов призова руснаците да не избират за президент на страната посмешището Ксения Собчак

Москва. Заявлението на 35-годишната съветска журналистка Ксения Собчак, че възнамерява да се кандидатира на президентските избори в Русия през 2018 година разбуни духовете, както измежду политическия хайлайф на страната, по този начин и измежду обществеността. Някои към този момент са изказали поддръжка за „ политическите упоритости “ на светската лъвица, само че други искрено са се възмутили от новината. Сред последните е водача на съветските комунисти Генади Зюганов, написа изданието „ Московский комсомолец “ .
Лидерът на Комунистическата партия на Русия се е отзовал скептично за заявката на телевизионната водеща Ксения Собчак, по отношение на желанията ѝ да взе участие в президентската конкуренция през 2018 година.
„ Отнасям се към страната и нейните поданици, към гласоподавателите и самите избори доста съществено. Да се трансформира това в трагикомедия е безсмислено... Ксюша... назова нашата страна и народ генетична сган. Трудно ми е да си показва, че е допустимо да се кандидатираш след сходни изказвания “, съобщи Зюганов.
Лидерът на комунистите има поради едно от интервютата на Собчак, което тя е дала през 2010 година. Тогава тя е изказала мнение, че редица събития през XX век са създали Русия „ страна на генетическа сган “.
Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР