Москва забрани вноса на рибни продукти и морски деликатеси от

...
Москва забрани вноса на рибни продукти и морски деликатеси от
Коментари Харесай

Москва забрани вноса на рибни продукти и морски деликатеси от „неприятелски страни“

Москва забрани вноса на рибни артикули и морски деликатеси от " вражески страни ", измежду които и Европейския съюз, заяви в официално съобщение Министерството на стопанската система на Русия.

" В мощ влиза възбрана на импорт на територията на Руската федерация на рибни артикули и морски деликатели от вражески страни ", гласи известието на отрасловото ведомство.

Според съветското земеделско министерство ветото за импорт на рибни артикули от Европейски Съюз, Съединени американски щати и Норвегия " ще освободи стотици ниши на локалния пазар, което ще разреши мястото им да бъде заето от родни производители ".

По този метод работодателите ще получат опцията да усилят количеството на продукцията си, да разширят асортимента си и да усилят работните места.

Както е известно, на 8 март 2022 година Кремъл популяризира лист с " вражески страни ", които осъдиха нашествието в Украйна. Сред тях са Съединени американски щати, Канада, Англия, Япония, Норвегия, Монако, Сингапур, както и всички държави-членки на Европейския съюз, напомня 20minutos.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР