Москва. Въпреки призивите на Москва Вашингтон продължава да ескалира напрежението

...
Москва. Въпреки призивите на Москва Вашингтон продължава да ескалира напрежението
Коментари Харесай

„Российская газета“: В Кремъл коментираха прехвърлянето на американски войски в Европа

Москва. Въпреки апелите на Москва Вашингтон продължава да ескалира напрежението в Европа, в това число посредством изпращане на бойци в страни покрай границите на Русия. Това съобщи прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, представен от „ Российская газета “ .

Пентагонът разгласи, че краткотрайно изпраща спомагателни войски в Европа на фона на ескалацията на рецесията към Украйна.

" Ние непрекъснато призоваваме нашите американски сътрудници да спрат ескалацията на напрежението на европейския континент. За страдание американците не престават да вършат точно противоположното ", сподели Песков на брифинг в отговор на искане да разяснява дейностите на американските управляващи.

Говорителят на Кремъл посочи, че в тази ситуация става дума освен за провокативни изказвания, че скоро следва война, а „ за изпращане на американски бойци в европейски страни покрай нашите граници “. " Очевидно това не са стъпки, които целят деескалация на напрежението, а в противен случай, това са дейности, които водят до повишаване на това напрежение. Това е единственият метод по който можем да се отнесем към това ", акцентира Дмитрий Песков.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР