Москва ще даде силен отговор на американските санкции, не непременно

...
Москва ще даде силен отговор на американските санкции, не непременно
Коментари Харесай

Русия ще даде силен и чувствителен ответ на санкциите на САЩ

Москва ще даде мощен отговор на американските наказания, не безусловно съразмерен, само че обмислен и сензитивен за американската страна. Това се показва в изказване на съветското външно министерство в сряда по отношение на новите антируски наказания на Съединени американски щати.

„ Не би трябвало да има подозрение – на глобите ще бъде даден мощен отговор, не безусловно съразмерен, само че тестван и сензитивен за американската страна “, се споделя в документа.

Руското външно министерство означи, че пакетът от наказания, разгласен от администрацията на Съединени американски щати (вече 101-ата поред), засягащи финансовия бранш с разширението на листата на лицата, против които се вкарват персонални ограничавания, е в сходство с продължаващите опити на Вашингтон да промени курса на Русия.

„ Въпреки очевидната безполезност на напъните, положени през годините, с цел да попречват развиването на нашата стопанска система, Съединените щати още веднъж рефлекторно се хващат за ограничаващи принадлежности, които са неефективни и контрапродуктивни от позиция на американските ползи “, акцентират от ведомството.

Министерството уточни, че Русия е потвърдила, че с всички разноски за наказания е в положение да сведе до най-малко вредите.

„ И още повече, санкционният напън не е в положение да повлияе на нашата решителност да пазиме твърдо нашите ползи “, добави съветското външно министерство.

Министерството съобщи, че в арсенала на американската външна политика, „ уловени от стандартите на еднополюсен свят с подправена увереност, че Съединените щати към момента имат право и могат да наложат свои лични правила за международния ред на всеки “, няма други средства ляво с изключение на изнудване, заплашване и закани.

„ Това не работи във връзка с международните сили, на първо място Русия и други основни интернационалните играчи “, съобщи съветското външно министерство.

В същото време, както означават в дипломатическото ведомство, Русия е отворена „ за дипломация, учредена на правилата на взаимно почитание, тъждество и отчитане на ползите на другите “.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР