Москва настръхна тази нощ, след като Украйна атакува с дронове

...
Москва настръхна тази нощ, след като Украйна атакува с дронове
Коментари Харесай

Москва настръхна. Атака с дронове по най-важното министерство

Москва настръхна тази нощ, откакто Украйна нападна с дронове най-важното й министерство – на войната.

Русия съобщи през днешния ден, че тази нощ е обезвредила два украински дрона, единият от които се е разрушил покрай постройката на съветското министерство на защитата, съобщи Франс прес.
-->
Информацията за нападението бе обявена, откакто Киев даде обещание отмъщение за съветските удари против украинското пристанище Одеса в нощта на събота против неделя, отбелязва Франс прес.

" Сутринта на 24 юли бе кръстосан опит на киевския режим да извърши терористична офанзива с два дрона против обекти на територията на град Москва. Със средства за радиоелектронна битка двата украински дрона бяха свалени и се разрушиха ", се споделя в изказване на министерство на защитата на Русия. Руското ведомство прецизира, че няма потърпевши в резултат на пресечената офанзива.

Според информация на съветската новинарска организация ТАСС, на която се базира Франс прес, единият от дроновете е паднал на Комсомолския проспект, който е значима пътна артерия в Москва. Именно това е дронът, за който се оповестява, че е паднал покрай постройката на министерството на защитата. Другият се е врязал в постройката на бизнес център на проспекта " Лихачов " в съветската столица.

По-рано през днешния ден за офанзивата против Москва заяви и кметът на съветската столица Сергей Собянин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР