Москва може официално да обвини Украйна за Крокус Сити Хол,

...
Москва може официално да обвини Украйна за Крокус Сити Хол,
Коментари Харесай

ISW: Кремъл се опитва да представи Украйна и Запада като терористи

Москва може публично да упрекна Украйна за " Крокус Сити Хол ", в случай че сметне, че пропагандните старания са незадоволителни

Кремъл се пробва привърже Съединени американски щати и Запада към тематиката за терористичните офанзиви в Русия, с цел да генерира по-голяма вътрешна поддръжка за войната в Украйна. Това се споделя в ежедневната аналитична на американския " Институт за проучване на войната " (ISW).  

Вчера Руският следствен комитет и Генералната прокуратура обявиха, че ще прегледат апела на Държавната дума (парламентът - бел.ред.) за следствие на хипотетично финансиране и образуване на терористични офанзиви против Русия от страна на Запада. 

В апела не се загатва категорично нападението в " Крокус Сити Хол ". Въпреки това, публични представители на Москва по-рано обявиха, че Западът и Киев са забъркани, въпреки и без да насочат публични обвинявания.

Според ISW, Кремъл може да се въздържи от издаване на публично обвиняване, защото всички налични доказателства не престават да демонстрират, че Ислямска страна (ИД) доста евентуално е виновна за офанзивата. " Руски публични лица обаче постоянно назовават ​​украинските офанзиви против законни военни цели във краткотрайно окупираните елементи на Украйна и Руската федерация „ тероризъм “. В същото време Западът е упрекван за уредник ", показват от института.

В Кремъл евентуално се надяват, че възприемането на украинско и западно присъединяване в офанзивата в " Крокус Сити Хол " ще усили вътрешната поддръжка за войната в Украйна и евентуално ще опита да наложи по-широк мироглед за това, което се счита за тероризъм, с цел да показа украинците като терористи и Запада като спонсор на тероризма. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР