Московските градски власти решиха да превърнат в празник предстоящите избори

...
Московските градски власти решиха да превърнат в празник предстоящите избори
Коментари Харесай

Вотът за руски президент в Москва ще се превърне в празник

Московските градски управляващи взеха решение да трансфорат в празник идните избори за президент на Русия. За 18 март те ще украсят столичните изборни секции с балони и плакати, написа локалният в. "Ведомости ".

Източник, непосредствен до Кремъл, описа през декември пред публицисти, че Москва е разпоредила в секциите да бъде основано празнично въодушевление, което да увеличи интензивността на електората. Превръщането на изборния ден в празник е процедура от руско време, разясниха политолози. Според "Ведомости " този път московската градска администрация ще заплати за празника съвсем 50 милиона рубли (880 хиляди долара). В секциите ще бъдат конфигурирани и специфични щандове, край които искащите да си вършат фотоси.

Политическият специалист Аббас Галямов няма спомен московските секции да са били украсявани в миналото с балони. "Но и задачата за повдигане на интензивността не е била поставяна в никакъв случай в този тип, в този момент това господства в акцията, интензивността би трябвало да е висока и я натискат. Позитивните страсти притеглят вниманието и ограниченията ще покачат лоялното гласоподаване ", сподели той.

Според Галямов опозиционният електорат надали ще бъде впечатлен, само че множеството хора в Русия не си падат доста по идеологии и ще се двоумят до последно: Нали никой не чете стратегиите и не ги съпоставя. Щом обаче народът пристигна в секциите, ще има чувство за празник, усещане, че животът потегля на добре. Това сигурно ще даде на Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила няколко спомагателни % интензивност и гласове.

Новинарският уебсайт Закс.ру споделя за подготвяните празнични събори в една от общините на Санкт Петербург, където на 18 март ще има фестивал на съветските национални обичаи, ще се раздават безвъзмездни сладкиши и други печива, а професионални музиканти и актьори ще основават положително въодушевление под лозунга "Честит празник! ". "Какъв празник ще се празнува тогава, с изключение на президентските избори и следващата годишнина от присъединението на Крим към Русия - не се знае ", заключава изданието.

"Най-учудващото е, че при всичката липса на избор по руско време другарите идваха в изборните секции всеобщо, като че ли на тържество. А през днешния ден, когато претендентите са къде повече и всички те официално имат опция да заявят позицията си, жителите на Русия всеобщо отхвърлят да вземат участие в избори. Парадокс, това е то ", установи електронният в. "Региони онлайн ".

Централният щемпел помества оповестения през вчерашния ден лист на спонсорите, финансирали опозиционната кандидатка за президент Ксения Собчак. Според специалисти на "Ведомости " обаче имената не дават визия кои елити в Русия я поддържат. Списъкът не включва едри олигарси, освен това не са посочени всички спонсори - по-скоро тези, които не зависят доста от страната и по тази причина не се опасяват, разяснява анализаторът Евгений Минченко. Най-вероятно няма да научим кои са най-щедрите спонсори на Собчак, прибавя той.

"Комерсант " допуска, че Ксения Собчак се готви за напълно други избори, освен за президентските. Обявявайки спонсорския лист, дъщерята на някогашния ленинградски кмет Анатолий Собчак поискала да вземем за пример оставката на губернатора на Санкт Петербург Георгий Полтавченко, защото градът имал потребност от млад и образован градоначалник. Запитана себе си ли има поради, отвърнала, че било прибързано да се приказва за това.

Собчак не изключи също така, че ще се кандидатира за президент в изборите през 2024 година А по-рано бе декларирала, че дружно с опозиционната партия "Гражданска самодейност ", издигнала кандидатурата й, счита да взе участие в изборите за Държавна дума през 2021 година

Собчак описа, че счита след изборите да сътвори необятно публично придвижване, за чиято форма е още рано да се приказва, добавя "Комерсант ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР