Мощна подкрепа от ВМРО – Троян за кандидата на ГЕРБ

...
Мощна подкрепа от ВМРО – Троян за кандидата на ГЕРБ
Коментари Харесай

ВМРО подкрепи кандидатът на ГЕРБ Иван Миховски за кмет на община Троян

Мощна поддръжка от Вътрешна македонска революционна организация – Троян за претендента на ГЕРБ за кмет на общината инж. Иван Миховски.

В своя декларация от управлението на Вътрешна македонска революционна организация декларират: „ Вярваме, че претендентите за общински съветници от листата на ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ със своя опит и разностранна експертиза, ще намерят най-хубавите решения за проблемите на Община Троян, оповестяват от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Разчитаме на поддръжката на жителите на Троян с бюлетината №34 да изпълним тези планове. За смяната модела на ръководство, Троян се нуждае от почтен, способен, неутрален млад кмет, който да работи и живее със фамилията си тук, и на по-високи обороти да взема решение проблемите в Общината транспарантно и отговорно.

В лицето на господин Иван Миховски виждаме персона, отговаряща на тези критерии и по тази причина ние от ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ Троян поддържаме безусловно неговата кандидатура за кмет на Община Троян “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР