Мощен взрив в станция за пречистване на отпадни води близо

...
Мощен взрив в станция за пречистване на отпадни води близо
Коментари Харесай

Мощен взрив в Бристъл, има много ранени и жертви

Мощен гърмеж в станция за филтриране на отпадни води покрай британския град Бристъл е предизвикал непостоянен за момента брой ранени и жертви, оповестиха международните осведомителни организации като се позоваха на информация от локалните управляващи. Полицията окачествява случая като доста тежък.
Пожарната работа излезе със известие в Туитър, че е реагирала на случай, откакто е била извикана поради огромна детонация в Ейвънмут, Югозападна Англия. Службата заяви, че са били изпратени и екипи на полицията и незабавна помощ. Предполага се, че гърмежът е станал в един от химическите резервоари в обекта. По сведения на очевидци на място има най-малко 10 коли за спешна помощ

" Можем да потвърдим, че има многочислени жертви ", съобщи говорителка на пожарната и избавителната работа на Ейвън. Тя добави, че някои от ранените са в тежко положение.  По информация на българското посолство в Лондон няма данни за потърпевши българи при детонацията в Бристъл . Засега се допуска, че повреда е в основата на тежкия случай. Мисията ни е в контакт с локалните управляващи и в подготвеност да окаже подпомагане при нужда, оповестяват от пресцентъра на Министерство на външните работи.  Българските жители могат да се свържат с посолството ни във Англия на телефони:: +44 20 7581 3144; +44 0 20 7584 9400; Дежурни телефони в извънработно време: + 44 20 7 5813144; + 44 20 7 5849400. Или на е-mail: и.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР