Моралът е доброто В днешно време се възхищавам от Кристиан

...
Моралът е доброто В днешно време се възхищавам от Кристиан
Коментари Харесай

Домашно кино | Моралът е доброто; Бенедикт Къмбърбач като Henry Sugar

Моралът е положителното " В днешно време се удивлявам от Кристиан Таков, който въпреки и години да не е измежду нас, възторгва младежите и ги приканва към истина и правдивост ", споделя сценаристът и режисьор, който отваря врата към света на известния правист, интелектуалец и държавник, с цел да показа богатия свят на личността му в документален филм.

В рамките на 87 минути той съумява да събере голям брой усърдно издирени и непубликувани до момента архивни фрагменти и документи, както и поредност изявленията със фамилията, сътрудници, другари и съидейници на доцент Таков - неговата майка, оперната прима Галя Йончева, по чиито мемоари е построена структурата на кино лентата, както и доцент Георги Лозанов, Цветанка Ризова, Христо Иванов, Любен Дилов-син, Борис Велчев, проф. Васил Мръчков, проф. Нели Огнянова и други.

е преди всичко измежду най-гледаните документални филми в боксофиса у нас в интервала от 1 януари 2015 година до 31 юли 2023 година по информация от НФЦ, номиниран за пет от премиите " Васил Гендов " на Съюза на българските кино дейци и с премия за най-хубав дебют в документалното кино за Диманов.

Премиера, HBO Max
Реклама
Dear Child Мрачен и под напрежение немски сериал по бестселъра на Роми Хаусман ( " Любимо дете ", изд. " Летера " ). Млада жена е откарана в болничното заведение след пътно произшествие. С нея е и 12-годишна щерка ѝ, която споделя, че майка й е била отвлечена от тайнствен мъж и принудена да живее години наред с двете си деца в хижа в гората. Съвсем скоро след постъпването ѝ в болничното заведение се поражда подозрение: дали това не е изчезналата преди 14 години Лена Бек? Но бягството й е единствено началото на нейния призрачен сън...

Премиера, Netflix

The Wonderful Story of Henry Sugar Този месец една от звездите на Netflix е режисьорът Уес Андерсън с неговата нова късометражна антология от екранизации на четири къси разкази на Роалд Дал от 1977 година (The Wonderful Story of Henry Sugar and Six More). В основната роля е Бенедикт Къмбърбач, допълват го Ралф Файнс, Дев Пател, Бен Кингсли, Ричард Айоаде, които поемат по няколко разнообразни облика. Филмчетата ще дебютират в четири следващи дни.

Премиера, Netflix, 27 септември
Реклама

Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР