МОНТГОМЪРИ, Алабама (AP) — Хана Майлс в сряда взе табела

...
МОНТГОМЪРИ, Алабама (AP) — Хана Майлс в сряда взе табела
Коментари Харесай

Пациентите настояват законодателите на Алабама да възстановят услугите за ин витро оплождане в щата

МОНТГОМЪРИ, Алабама (AP) — Хана Майлс в сряда взе табела пред държавната постройка на Алабама, която отразяваше възприятията й: „ Просто желая да бъда майка. ”

29-годишната жена от Бирмингам се обърна към IVF след три години неплодородие. Тя има един останал замразен ембрион и е планувано да бъде трансфериран идващия месец с вярата да има първото си дете. Но дали това прекачване може да се случи е под подозрение, защото клиниките за плодовитост стопираха някои услуги след решение на щатския съд, обвързвано с това дали ембрионите са деца според щатския закон.

Изнасяне на бебета, основани посредством IVF или разказване на към момента неосъществени очаквания за родителство, повече от 150 пациенти с ин витро оплождане се събраха в Държавната постройка на Алабама, с цел да призоват законодателите да намерят някакъв метод за възобновяване на услугите за ин витро оплождане в щата.

„ Тук сме, тъй като желаеме семейство “, сподели Майлс, бършейки сълзите. " И това е единственият метод да го получим. "

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР