Монтанчанин взриви мрежата с шофьорските си умения във Враца, видя

...
Монтанчанин взриви мрежата с шофьорските си умения във Враца, видя
Коментари Харесай

Мрежата прегря! Монтанчанин кара в насрещното на влизане във Враца /снимки+видео/

Монтанчанин взриви мрежата с шофьорските си умения във Враца, видя BulNews.
В една от фейсбук групите бе оповестено видео, на което се вижда по какъв начин кутловичанин с лек автомобил с регистрация М 5109 Водоснабдителна система, приближаващ от Монтана, влиза във Враца, карайки в насрещната лента за придвижване. Валентин Езекиев е увековечил постъпката на неориентирания водач, с цел да покаже по какъв начин не би трябвало да се кара. На фрагментите се вижда по какъв начин колата се движи в посока Враца в насрещното. Шофьорът несмущаван пропуща опция да се престрои и да влезе в лентата, в която би трябвало да се движи и продължава да кара в цялостно нарушаване на закона. Секунди по-късно обаче най-вероятно е получил прояснение и се престроява.
Веднага след качването на видеото в интернет, под поста на индивида заваляха десетки мнения, множеството от тях хумористични и осмиващи безумното държание на монтанчанина.
„ Монтански англичанин. За чегаренье си е “, „ Те от Монтана и кръговото наопаки го въртят “, „ Тоя е взел пратка от Колумбия “, „ Виждал съм автомобил от същия град да въртят кръговото при „ Аванти “ наопаки “, „ При тях законът е различен! Добре че няма потърпевши от такива в този случай “, пишат под видеото хората.
Истината обаче е, че обстановката е надалеч от смешна. С държанието си водачът е основал редица предпоставки за пътен случай и е цяло знамение, че не се е стигнало до подобен.
Видеото вижте
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР