"Монтана" падна с 1:3 от "Черно море" в двустранна игра

...
"Монтана" падна с 1:3 от "Черно море" в двустранна игра
Коментари Харесай

Боби Дамянов вкара за Монтана срещу Черно море в двустранна игра

"Монтана " падна с 1:3 от "Черно море " в двустранна игра извършена на един от терените в спортния комплекс Gold sisy в Алания. Двата тима са в турския курорт на подготовка, а треньорите Ферарио Спасов и Илиян Илиев се договориха вместо подготовка да подреден мачле от 2 полувремена от по 30 минути. В него по-голямата част от титулярите получиха отмора.
В ролята на основен арбитър пък влезе помощникът на Феро Светлан Кондев, който не се повлия от клубните си пристрастия и управлява спаринга авторитетно.
Голът за монтанци вкара Боби Дамянов в 34-та мин., след пробив през центъра. За „ моряците” на два пъти прецизен бе Васил Панайотов (12, 49), а един път това направи Мехди Фенуш (27).
В сряда от 15.30 часа българско време "Монтана " ще изиграе третата си контрола в Алания, като противник в нея ще бъде дубъла на "Краснодар " (Русия).

"Монтана ": Марин Орлинов, Галин Ташев, Владимир Айтов, Румен Трифонов, Стефан Цонков, Стефан Каменов, Борислав Дамянов, Никола Гавов, Владимир Цеков, Пиер Пиеров, Владислав Мисяк (Ивайло Василев, Йордан Йорданов).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР