monitor.bgСедмичен хороскоп за 11-17 августОвен 21 март – 20 априлМного

...
monitor.bgСедмичен хороскоп за 11-17 августОвен 21 март – 20 априлМного
Коментари Харесай

Виж своя хороскоп за новата седмица


monitor.bg

Седмичен хороскоп за 11-17 август

О вен 21 март – 20 април

Много внимавайте какво избирате до обед в съботния ден. Всеки самичък дава отговор за делата си. Добрите и злите сили подписват помирение до 13 ч., когато е новолунието съпроводено със слънчево затъмнание. Следващите дни са изпълнени с уроци, които всеки ще получи и е добре да усвои, с цел да не страда още веднъж. В неделя ще се разсъните с изключително възприятие накъде да вървите.

Ако вярвате в интуицията си последвайте я и животът ви може да се промени към положително. В понеделник не трябва да сте пасивни, даже и да сте в отпуск. Вашата ръководеща планета Марс се връща още веднъж в Козирог, а това ще подтиква агресивното ви и войнствено начало. Намерете си занятие, нещо което ще ви засилва и зареди. На 14-и 15-и Луна и Венера ви гледат в съпротива от знака на Везните. Не е целесъобразно във вторник да работите в екип и да включвате нови хора в състава, който досега е работил като добре смачкан механизъм. Не е ден за първа среща. На пътя ви може да застане съдбовната обич. 15-и е ден за ядене и пийване, само че не всеки ще има тази опция. Ще работите под цялостна пара или сътрудниците ви ще ви основават спомагателни грижи. До обед на 16-и не се пълнее, позволете си някои екстри. Добре е за следобяд да носрочите среща с възможни спонсори и благодетели. Случващото се на 17-и отваря път за чужбина, оказва помощ да стегнете куфарите и да набележите значимите цели. 

Телец 21 април – 20 май

Предстоят десетина дни, в които ще получавате значими знаци и удари, които ще ви вкарат в избран коловоз на нови връзки, връзки и работа. Някои неща ще стават много белезнено, в случай че не сте склонни да се измененията. В събота към обед следва слънчево затъмнение в знака на нехармоничния ви Лъв. За родените към 1-10 май може да има неприятни изненади, проблеми от всевъзможен темперамент и поява на съперници, които задълго ще останат в живота им. Хубавото е, че до обед Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което рядко се случва и дава на човешкия жанр опция самичък да направлява съдбините си. До обед нито злото вреди, нито положителното оказва помощ. Каквото самичък си направиш никой не може да ти го направи и аргументи. Не започвайте нова работа, връзка и самодейност. В неделя ще се разсъните с нова мисъл в главата и с чувство за потребното и нездравословното. 13-и ще донесе шанс в работата и бизнеса за тези, които не чакат втора покана. В този ден пасивността е нездравословна и разболяваща, само че би трябвало да се пипа доста деликатно. Във вторник на пътя ви застава съдбовно привличане. Не водете договаряния. На 15-и от обед до 16-и на обед колкото и да изядете няма да напълнеете. Чудесен миг за хубаво похапване, приятни срещи и тостове. На 17-и ще се наложи да затегнете коланите. Спазвайте разпоредбите, може да ви глобят.

 Близнаци 21 май – 21 юни

Смирете се, не участвайте в борби, в фамилни и битови разправии. Съботният ден ни ограбва енергийно. Предстотящото новолуние със слънчево затъмнение изсмуква виталните ни сили. Не планирайте за този уикенд тежки преходи в планината, тежки диалози и участия в рискови начинания. Всяка стартирана активност ще обслужва неизвестно чии ползи. В сложна позиция са хората с висок статус в обществото. В неделя сетивата са прецизен баромерът на ставащото в тялото и в връзките ви, само че надали ще ги послушате. 12-13-и може да се окажат рискови и проблематични. Внимавайте в храната, добре е да се съблюдава диета към това новолуние, която ще се отрази изключително прочистващо и на връзките ви. И в случай че приказваме за връзки и обич 14-15-и ще ви отворят път към едно сърце. Луна и Венера ще ви гледат в подтикващ съвпад от знака на Везните. Някой може да се реши и на обвързваща крачка, само че особено на 14-и не е добре за нови запознанства. В тези дни бъдете до остарялата си обич и до тези, които сте изпитали във времето. 15-16-и са сполучливите ви дни за интервала. На 15-и забравете за диетите и до обед на 16-и си хапнете калкото ви е сладко. Чудесно е, да сте на морето и в приятна компания. За вечерта на 16-и планирайте спонсорка среща, на която да поискате някои екстри и услуги. 17-и носи новини от надалеч, предложения за пътувания в страната и в чужбина.

Рак 22 юни – 21 юли

До обед в съботния ден имаме право да изявяваме свободната си воля. Доброто и злото не се намесват в избора ни. Време е за разбор на миналия път. Към 13 ч. следва новолуние със слънчево затъмнение. Там, където мине сянката може да се чакат проблеми и спорове до десетина дни. Ще се засягат мъчително ползите и здравето на хора на високи позиции. Неблагоприятен ден за планувано раждане, а другото е въпрос на персонална карма. В момента не ни доближава сила, мъчно е да си поемеш мирис и да се внедриш в нова среда. Не си и помисляйте да започнете нещо ново, изключително в случай че смятате да разчитате на него в бъдеще. В неделя още със ставането получавате чувства на кои връзки и храни да наблегнете и да разчитате за физическото си и душевно здраве. Доверете се на интуицията. От 13-и Марс още веднъж ще ви гледа в съпротива от знака на Козирога. В живота ви се връща рисков дразнител, който може да остане до 10 септември. На 14-и сте обект на съдбовно привличане, отложете любовните срещши и запознанства. Луна и Венера ви гледат в съпротива. На 15-и си доставете наслаждение с хубава храна, до 16-и на обед не се пълнее. Вечерта на 16-и може да получите заем на доверие, пари или някаква друга услуга. В петък чакайте поддръжка на всички равнища, споразумяване на имотни и наследствени и договорни връзки.

Лъв 22 юли – 22 август  

В събота на обед следва новолуние със слънчево затъмнение в знака на Лъва. Родените в тези дни ще получат своите уроци. В момента страдат освен родените под Лъв, само че и хората на високи публични, обществени и политически позиции. Там, където мине сянката може да има и детрониране на държател до десетина дни. Нищо значимо да не се подхваща. Не се обвързвайте в нови партньорски връзки. Не е добър знак да сключите брак в този ден или да уредите бизнес договорка. Всичко ще потъне в пясъците на забравата след време. Ако в неделя се разсъните с желанието да хапнете нещо несъмнено наблегнете на тази храна и в идващите дни. На 13-и не се занимавайте със съществени каузи, само че и бездейност не се предлага. Дайте някои разпоредби на подопечните. 14-и е неподходящ за работа в екип и за участия в групови начинания. Ще ви подведат тези, на които ще се доверите. Използвачи пробват да „ прилепнат ” към вас, към работата, облагите и плановете ви. Неблагоприятно и за включване в публични начинания и надпревари. Да не се работи с подставени лица и при осъществяване на търгове. От 15-и на обед до 16-и на обед не се пълнее. Доставете си наслада с хубава храна. Това е миг за оправяне на връзки и привършване на покупко-продажби. Вечерта на 16-и конкуренцията се засилва и ви готви удар за петък.

Дева 23 август - 22 септември

Съботният ден е най-тежкият в сатурновата ви дупка. Случващото се ще подскаже къде ще са проблемите, кой ще ви съобщи и от чие застъпничество ще се лишите. Затъмнението визира мъчително лъвовете в живота ви, тези на които разчитате за пари, поддръжка и всевъзможни екстри. В неделя е денят на устата. Каквото ви се дояде е потребно за вас, тъй че наблегнете на него. Ако се разсъните и с някаква концепция, подгответе я за реализация. На 13-и сполучливо ще приключите обещана работа и може да се надявате на някои екстри. Овакантява се място, което може да заемете, само че да си знаете, че от вас не става огромен шеф. Винаги ще има някой, на който ще козирувате и в тези дни може да се смени тъкмо шефа ви. В бъдеще това можи да ви отвори и по-добри благоприятни условия за работа и живот. На 14-и се пазете от странично въздействие и влияние. Ако сте сънували нещо комплицирано и животът ви може да се обърка. Луна и Венера се целуват в нощното небе довечера. За 15-и планирайте значими настоятелен и публични срещи, визити на свети места и хубаво похапване. До 16-и на обед не се пълнее. Каквото се обещае в тези дни би трябвало да се извърши. На 17-и се възраждат остарели връзки, чакайте позвъняване от чужбина. Но в случай че приказваме за нови начинания стартирайте ги от 20-и нататък.

Везни 23 септември – 22 октомври

11-и е ден с равно количество положително и зло. Сега е момента да се направи разбор на миналия път, да се откажем от всичко излишно, нездравословно и разболяващо. Предстои прочистващо пътя ви новолуние съпроводено със слънчево затъмнение в знака на власта Лъва. Възможни са детронации на високопоставени лечности в идващите дни и всичко това ще освободи пътя ви, ще даде опция да изплувате и завладеете позиции, които досега са ви отказвани. В неделя е денят на устата, внимавайте с лакомията. Хората с присъщ диагностичен гений ще усетят границата сред потребното и нездравословното и може да създадат верен избор на храни и другарски връзки. 13-и изисква по-голяма интензивност на работното място и в живота, с цел да може да изплува вашата кандидатура за влиятелни позиции. На 14-15-и Луната е във вашия знак в съвпад с Венера. 14-и е зереден с любовна сила, само че новите запознанства са противопоказни и ще ви вкарат в кошарата на потреблението. Без да се усетите може да станете донор за нечии планове. Не изневерявайте на добре познатото остаряло. 15-и е ден за срещи и настоятелен диалози, за ангажименти, които ще устоят инспекцията на времето. Диетите са противопоказни, не се пълнее до 16-и на обед. За четвъртък вечер организирайте срещи с евентуален спонсор. В петък се обадете на тези, за които мислите и връзката ще се възобнови за общото богатство.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември  

Ще изживеете тежки моменти на това новолуние със затъмнение в знака на Лъва. Може да загуби позицията си човек, на който сте разчитали досега, а и вие сте в нестабилно състояние. Този уикенд ще накара всеки да си научи уроците и да си поеме отговорностите. Не планирайте старт на нови бизнес начинания, на които смятате да разчитате в бъдеще. Неделната заран ви носи нюх за потребното и нездравословното. Ако се разсъните с готовност за нещо, безусловно тръгнете към него. Ако към нещо изпитате злост откажете се и не го правете или използвайте. Не се предлагат тежки физически натоварвания. Щадете сърцето и това на обичаните ви хора. Някой няма да издържи на напъна и ще е покрай нервозен срив или сърдечен проблем. Правете единствено това, което усещате за вярно или ви притегля. От 13-и Марс ще ви гледа в съразмерен аспект. Ще се вземете в ръце и ще си отбраните плановете и начинанията. За 14-и се обрисуват любовни срещи. Харата на изкуството е добре да имат обществена изява, само че да не влизат в нови контакти. 15-и е превъзходен за срещи и диалози, за визити на приятни и зареждащи места, за възобновяване на контракти и връзки. До четвъртък на обед диетите са противопоказни, няма да напълнеете. Заредете барбекюто. На 16-и вечерта планирайте среща със спонсор. В петък вие ще определяте разпоредбите и ще получавате награди.

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Предстоящото затъмнение в знака на царската власт Лъва ще затъмни позицията на конкуренцията, а вас може да изтика на предни позиции. Заложена е тестова стратегия. Дано се справите, нека усетите накъде ще задуха вятъра и предприемете известни рокади в проекти и планове. Не бързайте и до 14-и не правете избор. На 15-и ще се случват събития, които ще покажат кой е правилния път и избор. Още в този момент в неделя ще усетите смяната. Каквото ви се дояде сгответе си го и тръгнете към тези, които са част от сънищата и мислите ви. На 13-и не се занимавайте с нищо съществено, с цел да не избързате и извършите неверен избор. В този ден не трябва да си въздържан, само че предриетото с огромна упоритост ще обслужва непознати ползи. Очертават се опити за елиминация. Здравето е несигурно. На 14-и ви дава мощ остарял другар или любовта на живота ви. Денят е неподходящ за нови запознанства. Има прочут предразсъдък в новите ви връзки. На 15-и удряте десетката с влиятелна среща носеща късмет за възобновяване на контракти. Подписването им дано стане в петък, когато в живота ви може да се появи чаканият покровител и настойник. Тези дни са удобни за връзки с чужбина. Планирайте за петък обществена изява, представете продуктите си, явете се на надпревари и състезания. Ако мислите за някого той ще ви се обади и ще ви поддържа.

Козирог 22 декември – 20 януари

По обед в съботния ден следва новолуние със затъмнение в знака на Лъва. Ще се обиден другарски и конкурентни ползи, доста неща ще се трансформират до дни и това ще засилва персоналната ви упоритост, ще разсъни стремежи и пристрастености, които досега са оставали латентни. Движете се деликатно и изборно. Не предриемайте нищо значимо, а обмисляйте и планирайте. В неделя ще се разсъните с практична мисъл, която е добре да реализирате. Ще разграничите елементарно потребното от нездравословното. На 13-и ретроградно дижещия се Марс още веднъж ще навлезе в знака на Козирога, където ще остане до 10 септември. В този интервал направете и организирайте нужните разбърквания, водете договаряния, движете се интензивно към приключвания в работи и връзки и стартирайте новите си инициативи. Случващото се на 13-и ще освободи дейни и креативен сили. На 14-и се обрисуват опити за зарибяване и слагане под зависимости. На прага сте на любовно прелъщение. Не проваляйте старите си връзки. На 15-и се отделете от хората, които повече вредят, в сравнение с оказват помощ за придвижването ви напред. Не вдигайте тежко и не казвайте тежки думи. Оставете си малки врати за връщане, в случай че нещо не потръгне. 16-и ще отвори нови благоприятни условия. Вечерта следва среща с настойник, а в петък най-малко една значима работа ще се уреди. Получавате поддръжка и от чужбина.

Водолей 21 януари – 19 февруари  

В съботния ден в хороскопа ви работят тежки звездни аспекти. Новолунието в знака на опозицията ви Лъва ще бъде съпроводено със слънчево затъмнение, което ще е знак, че от живота ви може да изчезнат значими настойници. Не се проитивопоставяйте на престижите в живота си, пазете тези, които са ваша опора и мощ и бъдете подготвени да помогнете, в случай че благодетелите ви се нуждаят от протекция. Ако се колебаете в избора изчакайте неделния ден, в който ще се разсъните с правилен нюх за хора и обстановки, ще усетите накъде духа вятъра, кое е значимо и потребно за вас. На 13-и Марс напуща вашия знак, а това ще помогне да се държите много по дипломатично, да се напаснете на измененията, да не избързвате в преценката и да стопите някои дистанции. 14-и ви носи любовно обаяние и опция за изневери, които ще ви донесат и доста главоболия. На 15-и ще опитате от сладостите на живота, от почестите и славата. В тизи ден може да получите благословия по непредвиден метод и поддръжка от ненадейно място. Посетете духовни и зареждащи места, помолете се, фантазиите се сбъдват. В този ден и диетите са противопоказни. На 16-и значимото да се свърши по най-бързия метод. До вечерта ще се окажете в ролята на донор, силата ще тече от вас към другите. Родените към 5 февруари са в неподходяща юридическа позиция в петък.

Риби 20 февруари 20 март

Често в живота ви играят значима роля родените под Лъв. На 11-и към обед следва новолуние със затъмнение в знака на Лъва, което е знак, че престижа на някои лъвове ще пострада, а и виталитетът им сега е на ниско равнище. В подобен миг самарянски настроените Риби ще оказват помощ на обичания Лъв. Чакайте завръщането на каещите се грешници. В неделя интуицията ви работи с цялата си мощ. Ще се разсъните с правилен нюх за потребното и нездравословното, ще усетите кого да предпочетете и кого да отхвърлите, какво да ядете и какво да изключите от менюто си. Доверете се на предчувствията си. На 13-и излизате от храстите на изчакването и приключвате обещана работа. 14-и е ден на съдбовно привличане. Губите нишката и връзката с верните хора. На хоризонта се появява нещо ново, което ще ви обсеби душевно и прочувствено. Неблагоприятен ден за нови запознанства. Не приемайте нови членове в средата и в екипа си. На 15-и почитаме Богородица. Посетете свети места, водете уточняващи диалози, стиснете си ръцете в името на бъдещия живот. В този ден не се пълнее, хапнете наволя. На 16-и ще получите повод за деяние, отбрана и финансиране. Настройте се оптимистично. Чакайте придобивки и поява на спонсор. В петък шансът ще ви следва на всички равнища. Тези, за които мислите ще се обадят. Правата ви ще са предпазени.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР