Моника Йорданова, която фалшифицира изборите в една от секциите в

...
Моника Йорданова, която фалшифицира изборите в една от секциите в
Коментари Харесай

Моника Йорданова, която фалшифицира изборите в село Малорад, е представлявала ПП-ДБ

Моника Йорданова, която фалшифицира изборите в една от секциите в село Малорад, е представлявала ПП-ДБ в секцията.

Тя не е член нито на " Продължаваме промяната ", нито на " Демократична България ", прецизираха за OFFNews от обединението.

Йорданова, която се оказа и председателка на секционната комисия, е задържана от през вчерашния ден. На записа от видеонаблюдението от вота се вижда, че в секцията в с. Малорад се надписват преференции за трима претенденти - Цено Ценов Цоловски от " Възраждане ", Боби Младенов Боянов от Съюз на демократичните сили и Мартин Иванов Диловски от Българска социалистическа партия.

Националният щаб на обединението " Продължаваме промяната - Демократична България " заяви през вчерашния ден, че е подхванал незабавни ограничения по отстраняването на своята представителка като част от комисията на обединението в с. Малорад, община Борован. Добавя се, че в обитаемото място обединението няма повдигнат претендент.

Освен това от ПП-ДБ подадоха сигнал сигнал до Районна прокуратура Враца и ОД Министерство на вътрешните работи Враца против членовете на секционна комисия 060500005 за злоупотреби в изборния ден от пета секция в Малорад в община Борован.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР