Моника Валериева не е от моделките, които крият пластичните си

...
Моника Валериева не е от моделките, които крият пластичните си
Коментари Харесай

Ще я познае ли Меди? Моника пак се ремонтира в Истанбул

Моника Валериева не е от моделките, които крият пластичните си интервенции. За нея и известно, че е коригирала съвсем всичко по себе си, като най-популярно е бразилското ѝ дупе. Тунингованата инфлуенсърка показа, че дупето ѝ не е направено с подкожна лой, а с по този начин нареченията aqua gel. 

Сега наподобява, че Моника се е подложила на нова процедура в Истанбул, за която обаче ще опише скоро. Моделката благодари на доктора, който я освежава постоянно и загатна, че я търпи във всичките ѝ " ментални положения ". Моника е споменавала, че се борила с паник офанзиви, които са ѝ се отразили много зле на здравето. 

Виж още: Какво се случва? Крисия става все по-секси, само че я заляха с хейт в мрежата

Иначе Моника не е посочила още резултатите от новата промяна, само че почитателите се надяват, че Меди ще може да познае гаджето си. След толкоз интервенции човек губи себе си, само че Моника (вероятно) знае къде е границата, която не би трябвало да минава.

Наскоро зли езици скараха Моника и Андреа, откакто фолк певицата показа, че има отрицателно мнение за Меди. Последователи видяха, че двете се били отследвали в Instagram, само че ние установихме, че сходно нещо няма. Самата Андреа изцяло опроверга информацията и я дефинира за " подправена вест ".

Виж още: Габи хвърли бомбата: Има мъж до нея и той ѝ е избраник!

Изображение: https://www.instagram.com/monikaavalerieva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР