Моника е тийн мама. Едва на 17 години, все още

...
Моника е тийн мама. Едва на 17 години, все още
Коментари Харесай

Само на 17, но вече майка: Историята на красивата Моника от София

 Моника е тийн мама. Едва на 17 години, към момента дете в очите на мнозина, тя е поела грижите за своето лично дете – синът ѝ Анди, който скоро ще навърши два месеца.

Тя е усмихната и положителна. Определя себе си като влогър и Тик Токър и постоянно споделя всекидневието си на родител в обществените мрежи. Срещаме ви с нея, с цел да опише своята щастлива история за това да бъде майка едвам на 17. Цялата история на Моника гледайте във видеото от поредицата на Vbox7 Life Stories.

През очите на Моника това на бъдеш майка и ученичка в един и същи миг е огромно предизвикателство, само че и най-голямото благополучие. Тя споделя, че в грижите с дребния Анди най-вече ѝ оказва помощ нейната майка и като цяло постоянно среща упора и схващане в фамилията си.

Възпитана е да вижда позитивната страна във всяка една обстановка и да се оправя с компликациите в живота. Мечтае да научи сина си на това да бъде добър и почтен човек, който отстоява мнението си. Поставя преди всичко здравето и щастието за себе си и околните си. Тайно се надява другото лято да отиде на отмора дружно със фамилията си, тъй като поради раждането на Анди това лято са пропуснали.

Моника не крие, че се е шокирала, когато в началото е схванала, че чака дете и се е страхувала от метода, по който ще реагират родителите ѝ и за това по какъв начин ще се развие живота ѝ. Споделя и че среща хейт в обществените мрежи, само че се радва на това, че поддръжката и позитивните реакции са повече от неприятните мнения.

Що се отнася до учебното заведение и проектите ѝ за развиване, Моника има предпочитание да развива своите канали в YouTube, Instagram и Tik Tok и декларира предпочитание да се усъвършенства като инфлуенсър. Към момента е възпитаник на независима форма на образование и отдела до 8 часа дневно, когато учи. Успява да поддържа положителни връзки със своите съученици и се радва на огромна поддръжка от тяхна страна. Категорична е, че ще продължи с висше обучение в тенденция на Икономиката. Моника разказва щастието с една дума – Анди.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР